Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi lehet a baja a telefonnak ?

Mi lehet a baja a telefonnak ?

Figyelt kérdés

Lenne egy Galaxy S21 Ultra tipusú telefonom. A probléma az az hogy nemrég le tettem az asztalra és hirtelen elsötétült a kijelző és azóta nem ad képet se hangot.

Ha töltőre dugom akkor rezeg. Ha rá dugom a gépre akkor a gép fel ismeri ki irja a nevét is bár adatokat nem mutat ami rajta van gondolom engedélyezni kellene a telefonon. Semmilyen ütés és víz sem érte egyszerüen le tettem az asztalra és azóta nem ad képet. Semmi előjele nem volt az egésznek lassulás sem meg semmi.

Mi lehet a baja szerintetek ? Valakivel volt már ilyen? Esetleg valahogy lehet resetelni a készüléket gépen keresztül ? Lehet csak simán egy vezeték benne kimozdult ? Vagy szalagkábel esetleg alaplap ?

2023. jan. 20. 19:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem is fog valószínűleg vissza jönni, szerviz ha csak nem te magad vagy q szerviz 😅
2023. jan. 20. 19:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én elsősorban hard resettel probálkoznék. Itt egy videó. Gépről nézd és kövesd.

[link]

2023. jan. 20. 19:48
 3/3 A kérdező kommentje:

#2 Köszönöm szépen a segítséget. Igazából nem reseteltem csak úgy kapcsoltam be a telefon ahogy a videóban kéri tehát hang fel+ bekapcsoló gomb és egyből fel villant a Samsung logo és működik minden. Ha egyedül nyomtam a bekapcsoló gombot úgy nem indult csak úgy ha a kettőt egyszerre.

Remélem csak valami szoftverhiba volt és nem lesz a jövőben baja. :)

2023. jan. 20. 20:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!