Az árukeresőn is eredeti cuccok vannak, ugye?
Figyelt kérdés
Szeretnék vásárolni viszont az árukereson 20 ezerrel olcsóbb egy termék mint egy mediamarktba és azért az sokat számít. Sose válaszoltam még árukeresorol így nem tudom, de ha ott is rendes cuccokat árulnak és megbízható az oldal inkább onnan rendelnem meg, mégiscsak számít 20 ezer ft2023. febr. 3. 20:48
11/16 anonim válasza:
Utolsónak igaza van, S10 után az A33 szörnyű lesz.
12/16 A kérdező kommentje:
Tenyleg? Azt olvastam hogy körülbelül ugyanazt tudják, az a33nak 3 kamerája van mar, az s10nek kettő ugye. Milyet ajánlotok s10 után?
2023. febr. 4. 12:30
13/16 anonim válasza:
Ja jézus, ezt észre se vettem. S10-et biztosan nem cserélnék A33-ra. Most jön ki az új S23, ha az nem fér bele a keretbe, akkor S22. Ha az sem, akkor az S21 FE talán még nem akkora visszlaépés. Egyébként meg ha nem muszáj cserélni, akkor inkább meghagynám az S10-et, az még szoftveresen is támogatott 1 évig kb.
14/16 A kérdező kommentje:
Rendben köszi! Akkor meg várok vele, tényleg csak az akksijaval van probléma de biztos a hideg is közrejátszik. Egyébként tényleg egy nagyon jó kis telefon, ugyanolyan gyors mint mikor vettem. Az új s23at mennyiért vesztegetik? Eddig meg nem láttam hogy bárhol árulnák.
2023. febr. 4. 19:57
15/16 anonim válasza:
"Az új s23at mennyiért vesztegetik?"
A hivatalos nyitóára 400 fölött van. :) Nyilván lesz egy kevesebb is, de hát az iPhone alap telefont is drágult több mint 100-at, itt is várható volt...
Én a helyedben inkább utánanéznék, hogy egy normális, hivatalos szervízben mennyi egy aksicsere.
16/16 A kérdező kommentje:
Koszi szepen! Megtudakolom:))
2023. febr. 4. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!