Az árukeresőn is eredeti cuccok vannak, ugye?
Hat eddig nem😂 hupsz.
De simán ratudok menni, hogy kosárba teszem, akkor ott nem tudom megvenni?
Hamisítványok nem igazán szoktak lenni, azonban a legolcsóbb ajánlatok nagyon sokszor szürkeimportból vannak, és semmi garancia nincs rá, hogy mondjuk a kereskedő x év múlva is létezni fog. Márpedig egy szürkeimportos termékre nem biztos hogy lesz gyártói garancia, a kereskedőnél meg a megszűnés vagy szimpla lesz..rás okán nem biztos, hogy tudod érvényesíteni egy hibás termék esetén a jogaidat. Persze akár lehet jó döntés szándékosan a legjobb árat nyújtó kereskedőtől venni a terméket, csak számolni kell a kockázattal.
Egyébként nem tudom, hogy pontosan miről van szó, esetleg belinkelhetnéd az árukeresőn a terméket, simán lehet, hogy van olyan megbízható webshop, ami olcsóbban adja a terméket mint a Media Markt, de mégsem egy noname bolt.
Háááát pedig itt pont elég jó áron van a Media Markt ajánlata. Ami ennél olcsóbb és szerintem tuti nem lesz belőle baj, az a Konzol Világ ajánlata, 123 ezerért.
Persze ha a legolcsóbb helyekről rendelsz, ott is ezt a telefont fogod kapni, csak hát amit fent leírtam, azt kell mérlegelni...
Egyébként maga a telefon szerintem jó választás ebben az árban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!