Vodafone-nál hogyan működik a készülék részletfizetése?
Egyébként sem tudnánk erre válaszolni, mert általában egyénileg adnak ajánlatot a már meglévő előfizetőknek.
De a flotta tovább bonyolítja... úgyhogy kérdezd meg a vodát hogy pontosan milyen feltételekkel tudnak neked telefont adni.
Én például amikor a cégemnél flottás voltam, akkor nem kaptam még részletfizetési kedvezményt sem. EZért is léptem ki a flottás baromságból.
Naja ezt el is felejtettem mondani hogy nem csak hogy részlet nem volt, én nem is vehettem saját magam egyedül telefont, csak az az egy ember aki jogosult volt a szolgáltató felé eljárni.
3-4 nem feltétlenül. Ha nem akar vaskosabb törlesztőt akkor nem nillával kezd az ember.
Az biztos, hogy vehetek egyedül, mert minden hűségidő hosszabbításnál felajánlották. Ez olyan flotta, amiben minden előfizető saját nevére köti az előfizetést, csak igazolni kell a jogosultságot, egyénileg.
Nem szeretném nullával kezdeni. Nagyon komoly telefon árak vannak. Nincsenek ellenérzéseim a használt, de jó minőségű telefon vásárlásával kapcsolatban sem, de úgy gondoltam, hogy ha azt az összeget, amit arra fordítanék befizetem önerőnek, akkor a fennmaradó összeg nem jelentene nagyobb havi kiadást. 200 ezer forint nálam az elvi maximális keret egyben. Végül ugyan forintra pontosan kifizetem a nem kicsi összeget, de kamatmentesen, havi lebontásban a fennmaradó összeg számomra emészthetőbb, hosszabb idő alatt nem tűnik annyira fel, hogy mennyi is az ára valójában. Még ha ugyanannyi is a végösszeg.
4 éve egy iPhone XR-t használok, teljesen meg vagyok elégedve vele, de egy leejtés miatt van egy kisebb repedés a kijelző alján, ami a már esedékes akkumulátor csere alkalmával tovább repedne. A kijelző és akku csere egyben pedig már nem érné meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!