Vodafonnál részketfizetéskor hány százalékat kell előre kifizetni a készülék árábol?
Vodafone ASZF-ben találtam:
A szolgáltató a részletfizetési
kedvezmény igénybevételét jogosult egyedileg meghatározásra kerülő előleg megfizetéséhez kötni, amelynek
összege három befizetett számlát követően a havi díj összegéből jóváírásra kerül a havi díj mértékéig.
"ha ez szamit akkor evek ota vodafoneosok vagyunk, egész család (4)"
Nem számít.
A hirdetésekben mindig ki van írva, hogy X Ft kezdőrészlettel elvihető (ez sokszor 0 Ft).
0 Ft kezdőrészletes telefonnál ELVILEG nem kell rögtön fizetned semmit.
De új ügyfélnél, nagyobb értékű készüléknél akár réginél is, mondhatják azt, hogy amolyan biztosítékként bizonyos összeget ki kell fizetned, ami általában 2-6 havi előfizetési díjat (díjcsomag+telefonrészlet) jelent. Ezt túlfizetésként tartják majd számon, tehát akkor X hónapig nem kell utána számlát fizetned.
"akkor három havi reszletet kell előre fizetni vagy ezt hogy értik?"
Nem.
Megállapítanak egy előleg összeget, illetve azon felül a havi részleteket, plusz még az esetleges előfizetés havidíját.
Az előleget még a szerződéskötéskor kifizeted. A többi havi költséget havonta. A harmadik hónap után az előleg összeget elkezdik jóváírni.
Mondjuk kérnek 100 ezer előleget.
Havonta fizetsz 20 ezret, a részlet plusz a havidíj.
A 4. hónapban elkezdik a 20 ezredet jóváírni, amíg el nem fogy.
Így a példám szerint a 4-5-6-7-8. hónapokban nullás számlákat kapsz a jóváírás miatt (vagy ahogy az előleged és a havidíjadból kijön), és a 9. hónapban már ismét fizetsz tovább havonta.
Én 9 éve előfizető vagyok. Red csomagban nincs előre részletfizetés de csak a Redeseknek.
Ha más csomag van, kell részletet fizetni előre 3 havit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!