Melyik androidos telefon lehet az alternatívája egy iPhone Se 2022-nak?
Nincs alternatívája. Pont.
A 16:9 4,7"-n, "fizika" gomb ami ujjlenyomatolvasó, kis fizikai méret.
Az androidos telefonokok közül 1 sincs ami hoz ilyesmit, de még csak az iPhone palettán sincs ilyen. A 12 Mini egészen más célközönség.(mind képernyőméret, mind ár tekintetében teljesen más piac)
Amúgy meg csak Samsung lehet valós alternatíva, mert senki nem nyújt hasonló szoftveres supportot csak ők. Viszont ők meg nem csinálnak kisméretű telefont, mivel ez kis piac.(Ázsiában még annyira sincs rá igény mint máshol)
11-es voltam.
Kérdező, melyek azok a tulajdonságok, amik alapján alternatívát keresnél?
- Nyers teljesítményben? Tengernyi hasonló, vagy erősebb telefon van, de ennyiért nem sok.
- Méret? Ilyen kicsike telefon már nagyon kevés van, sőt, az iPhone 12/13 Minin kívül már nincs is más.
Az iPhone SE-k mindig is fura öszvérek voltak. Egyrészt kaptak mindig egy bivaly erős procit, másrészt meg egy mai szemmel - bocsi - hitvány kijelzőt, ócsdi telefon dizájnnal, aprócska aksival, egyetlen picike kamerával hátul.
Ez totál szubjektív szempont, ha valaki az SE2020/2022 a használható annak az A52S 5G nem alternatíva, én erre utaltam.
De hozzátéve, fordítva is igaz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!