Melyik az a telefongyártó cég, amelyik feltudja venni a versenyt az Apple-lel?
Ha teljesítményként a nyers erőt nézzük, akkor egyik sem.
Ha teljesítményként azt nézzük, hogy melyiken tudsz több dolgot megcsinálni, melyikben van több feature, stb, akkor szinte bármelyik.
#7 Apple propaganda??
Értelmezd ismét a kommentem.
Éppen azt írtam le benne, hogy bár az Apple kiváló hardvert gyárt, felhasználói élmény szempontjából bármelyik készülék többet nyújt.
Apple propaganda... hogy mi vannak...
Én azt látom, ha jön egy csúcsmodell akkor a gyártója mindig megpróbálja elmondani, hogy az övé bizony mennyivel jobb és gyorsabb a konkurenciánál. Aztán vagy igaz vagy nem.
A felhasználói élmény is olyas valami ami egyénenként más. Én speciel pont nem éreztem rosszabb felhasználói élményt egy iPhone esetében mint most androidon. Biztos vannak specifikus dolgok amiket az egyik oprendszeren jobb csinálni mint a másikon, de hétköznapi felhasználás esetén egyik rendszer felhasználóját se éri hátrány.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!