Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért hívott a rendőrség?

Miért hívott a rendőrség?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

A mai napon felhívott a telefonom szerint a Rendőrség. Utána néztem a számnak, valóban az volt, de egy Tatabányai kapitányság száma, mindezt úgy, hogy teljesen ellentétes oldalán élek Magyarországnak, Tatabánya, sőt még Budapest közelében sem.

Megeshet, hogy félretárcsáztak?

2023. jan. 18. 17:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

A rendőrségi telefonszámok nem visszahívhatóak, hiába csörög ki. Szóval ne is próbálkozz.

De ha tényleg téged keresnek, lakhelyeden meg fognak találni a közeljövőben.

2023. jan. 18. 17:47
 12/22 A kérdező kommentje:
#11, Hát, azon kívül, hogy fingottam az utcán, nem tettem semmi rosszat - tudtommal. 19 évesen, egy mütyürke faluból, még az lenne a durva... Remélem tényleg igazatok lesz és puszta téves...vagy aki kerestek valójában, az félremondott egy számot...
2023. jan. 18. 17:57
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha új a számod akkor azért. Nem tudhatjuk kié volt az a szám korábban.

Nekem épp tegnap jött egy viber üzenet hogy a volt főnököm aki októberben elhuny regisztrált... nyilván már odaadták valakinek a számot.

Nem irigylem a rendőröket hogy az ilyen dobós számok után nyomozva kb semmire sem jutnak...

2023. jan. 18. 18:08
 14/22 A kérdező kommentje:
#13, Valszeg ez lehet a dologban...
2023. jan. 18. 18:26
 15/22 anonim válasza:
100%

"mert céges számla és nem fogad utalásokat, mondom jó."

Jesszus! :D

2023. jan. 18. 20:06
 16/22 A kérdező kommentje:
15# mivel kapcsolatban? 😀😀
2023. jan. 18. 21:00
 17/22 anonim ***** válasza:

hát igen, őszintén nekem nem fordult meg a fejemben hogy kipróbáljam, hátha elfogadja az utalást...de amúgy a számlanévnél magánszemély nevét (pl Kovács Piroska) jelezte, nem is értettem... :D máig rejtély nekem is hogy azóta mi lett, mert nem kerestek a továbbiakban

2023. jan. 18. 21:45
 18/22 anonim ***** válasza:

"Oroszlányi Rendőrkapitányságról, s annak környékéről abszolút képtelenség, 330km táv."

Egyszer nekem is az ország másik végéről küldtek tértivevényes idézést büntetüügyben tanúkénti meghallgatásra, mert a telefonos megkeresés sikertelen volt szerintük. A dokumentumon lévő elérhetőségre küldtem egy email-t, hogy nem vagyok köteles felvenni a telefont senkinek, az idézésen pedig nem áll módomban megjelenni. Ha akarnak, akkor keressenek.

Írásban kerestek megint, hogy nyilatkozzak alábbi kérdésekben, és fel volt sorolva pár kérdés.

Visszaírtam, hogy a kérdések velem kapcsolatosak, így nem élek a válaszadás lehetőségével.

Ennek már vagy 3 éve, azóta sem hallottam róla, se telefonhívás, se levél, semmi.

2023. jan. 18. 22:22
 19/22 A kérdező kommentje:

#18, Hát nézd. Könnyen meglehet, de a telefonszámot tényleg nem tudja a szüleimen kívül senki...tehát, ha ne adja Isten véletlenül valóban bajba kerülnék, akkor szerintem nem az oroszlányi Kapitányság venné fel velem a kapcsolatot, hanem a területileg illetékes Kapitányság, neem? Levélben, postai úton, vagy személyesen megkeresnének előbb-utóbb, és ha már telefon - akkor az első hívás után, biztosan megpróbálnák akár többször is megcsörgetni a számot, ha az első mondjuk nem lenne sikeres...

De tényleg, fogalmam sincs, hogy mi a baj...

2023. jan. 18. 22:51
 20/22 NTBS ***** válasza:
Valamilyen ügynek az érintettje lettél.
2023. jan. 19. 06:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!