Miért hívott a rendőrség?
Sziasztok,
A mai napon felhívott a telefonom szerint a Rendőrség. Utána néztem a számnak, valóban az volt, de egy Tatabányai kapitányság száma, mindezt úgy, hogy teljesen ellentétes oldalán élek Magyarországnak, Tatabánya, sőt még Budapest közelében sem.
Megeshet, hogy félretárcsáztak?
A rendőrségi telefonszámok nem visszahívhatóak, hiába csörög ki. Szóval ne is próbálkozz.
De ha tényleg téged keresnek, lakhelyeden meg fognak találni a közeljövőben.
Ha új a számod akkor azért. Nem tudhatjuk kié volt az a szám korábban.
Nekem épp tegnap jött egy viber üzenet hogy a volt főnököm aki októberben elhuny regisztrált... nyilván már odaadták valakinek a számot.
Nem irigylem a rendőröket hogy az ilyen dobós számok után nyomozva kb semmire sem jutnak...
"mert céges számla és nem fogad utalásokat, mondom jó."
Jesszus! :D
hát igen, őszintén nekem nem fordult meg a fejemben hogy kipróbáljam, hátha elfogadja az utalást...de amúgy a számlanévnél magánszemély nevét (pl Kovács Piroska) jelezte, nem is értettem... :D máig rejtély nekem is hogy azóta mi lett, mert nem kerestek a továbbiakban
"Oroszlányi Rendőrkapitányságról, s annak környékéről abszolút képtelenség, 330km táv."
Egyszer nekem is az ország másik végéről küldtek tértivevényes idézést büntetüügyben tanúkénti meghallgatásra, mert a telefonos megkeresés sikertelen volt szerintük. A dokumentumon lévő elérhetőségre küldtem egy email-t, hogy nem vagyok köteles felvenni a telefont senkinek, az idézésen pedig nem áll módomban megjelenni. Ha akarnak, akkor keressenek.
Írásban kerestek megint, hogy nyilatkozzak alábbi kérdésekben, és fel volt sorolva pár kérdés.
Visszaírtam, hogy a kérdések velem kapcsolatosak, így nem élek a válaszadás lehetőségével.
Ennek már vagy 3 éve, azóta sem hallottam róla, se telefonhívás, se levél, semmi.
#18, Hát nézd. Könnyen meglehet, de a telefonszámot tényleg nem tudja a szüleimen kívül senki...tehát, ha ne adja Isten véletlenül valóban bajba kerülnék, akkor szerintem nem az oroszlányi Kapitányság venné fel velem a kapcsolatot, hanem a területileg illetékes Kapitányság, neem? Levélben, postai úton, vagy személyesen megkeresnének előbb-utóbb, és ha már telefon - akkor az első hívás után, biztosan megpróbálnák akár többször is megcsörgetni a számot, ha az első mondjuk nem lenne sikeres...
De tényleg, fogalmam sincs, hogy mi a baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!