Miért hívott a rendőrség?
Sziasztok,
A mai napon felhívott a telefonom szerint a Rendőrség. Utána néztem a számnak, valóban az volt, de egy Tatabányai kapitányság száma, mindezt úgy, hogy teljesen ellentétes oldalán élek Magyarországnak, Tatabánya, sőt még Budapest közelében sem.
Megeshet, hogy félretárcsáztak?

Ki tudja ki hol adta meg a számod...
Múltkor apám nőjére rontottak rá, mert arra a címre volt bejelentzeve egy csávó akit be akartak vinni.

Lövésem sincs. :D ismerettségem lakóhelyemen szinte kívül nincs, tehát az kizárt, hogy valakivel rossz, zűrös kapcsolatom lenne - Oroszlányi Rendőrkapitányságról, s annak környékéről abszolút képtelenség, 330km táv. 😀 Tehát #7, valószínűleg igazad lehet, valakié lehetett ez a számom korábban. 😀
Egyébként azóta hívtam már őket 4x, Hungarian Dance-n kívül semmit nem hallottam.

Én amikor eladtam egy telefont 20e Ft értékben, akkor "véletlenül" 300e-t kaptam a számlámra...pali megkérte hogy vegyem le neki a pénzt, mert céges számla és nem fogad utalásokat, mondom jó.
Minden rendben volt, odaadtam neki a telefont, pénzt - 30e ft (telefon ára+kezelési költség meg kellemetlenség), elköszöntünk.
Rá fél évre hívott a rendőrség, hogy kapcsolatot találtak közöttem meg egy pénzmosásos ügy között, említettek egy nevet (pali nevét akinek eladtam a telefont), hogy tudok e valamit, menjek be tanúvallomást tenni. Utána kiderült, hogy valahol Tihanyban bukott ki a dolog, ami tőlem ~200km-re van.
Ha nem tettél rosszat, nem kell beszarni. Nekem sem fordult meg ez az egész a fejemben, csak fura volt, aztán ahogy megkeresett a rendőrség, helyére kattantak a kirakósok...
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!