Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Autodocon a mobilalkalmazásban...

Autodocon a mobilalkalmazásban valahogy be lehet állítani, hogy ne küldjenek minden nap értesítést ugyanarról az akcióról?

Figyelt kérdés
Például ha ablaktörlőkre van 35%, megnézem, de nem kell. Akkor ne küldjön következő, harmadik, stb napokon is ugyanerről értesítést... Mert elég zavaró. Erre van mód? Egy akcióról bőven elég ha egyszer értesít! Ha kell valami, akkor úgyis rákeresek.
2023. jan. 18. 10:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Tiltsd le az értesítésit a beállításokban
2023. jan. 18. 10:09
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Mit vársz attól a trágyadombtól? Az autóalkatrészek wish.com-ja.
2023. jan. 18. 10:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
@2 - értem miért mondod, de például régi és/vagy ritkább autókhoz gyakran ott lehet csak megkapni adott alkatrészt, vagy adott alkatrészből az elfogadható minőséget. Belefutottam már többször.
2023. jan. 18. 11:12
 4/6 anonim ***** válasza:
#3 A cél szentesíti az eszközt, persze. De a lényegen nem változtat.
2023. jan. 18. 12:01
 5/6 A kérdező kommentje:

Ha letiltom, akkor egyáltalán nem kapok értesítéseket. Ha ez lenne a cél, nyilván nem kérdezném.

Én sem rajongok az Autodocért. Ha valami gyorsan kell nem onnan veszem. Nem a szállítási idő miatt elsősorban, hanem mert semmivel nem olcsóbb, mintha megvenném boltban. (Na nem a Bárdi/Unix horror felárhoz képest!) Amikor vannak akciók, akkor éri meg onnan rendelni. Lehet 10-20%-ot spórolni. A 2018-as autóm nem tudom mennyire számít réginek, legutóbb ehhez rendeltem Mahle és MannFilter szűrőket. Teljesen rendben volt, ugyan olyan, mint amit itthon kapok a boltban.

2023. jan. 18. 12:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem értem miért került át a kérdésem a mobiltelefonok kategóriájába... Akinek mobiltelefonja van, nem biztos, hogy rendszeresen vásárol a neten autóalkatrészeket. Ellenben arra szerintem jóval nagyobb az esély, hogy aki autóalkatrészeket vásárol és itta neten olvassa ezt a kérdést, neten keresztül is vásárol. Na mindegy...
2023. jan. 26. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!