Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone-on működnek a messenger...

IPhone-on működnek a messenger értesítések?

Figyelt kérdés

Most androidos telefonom van. Hónapok óta max 10-ből 1-2 alkalommal mutatja a messenger értesítéseket. Elég zavaró.

Iphone telefonokon is bugos, vagy azokon működik?

2023. jan. 18. 08:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem jelez mindig az almás telefonom. Nincs okom panaszra.
2023. jan. 18. 08:59
 2/6 anonim válasza:
Nekem Samsung-on nincs gond a Messenger értesítésekkel. Próbáld meg újra telepíteni a Messenger-t, vagy a telefont újraindítani. Ennek működnie kéne.
2023. jan. 18. 09:10
 3/6 A kérdező kommentje:

Természetesen sokszor próbáltam már. De ez már nem számít, egyéb okból már megrendeltem az első iphone-om, csak kíváncsi voltam hogy mire számíthatok. Pl ma reggel vettem észre, hogytegnap du. 5-kor írt valaki, azóta nem jelezte, jó lenne márvégre ha nem ez lenne.

Jó hír, köszi

2023. jan. 18. 09:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálam bugos az iPhoneonon... Rászoktam arra hogy néha ránézek az appon belül hogy van-e üzenet. Szerencsére nem a messengertől függ az életem, úgyhogy el tudom fogadni így is.
2023. jan. 18. 09:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Xiaomin se volt gondom, iPhone-on sincs.
2023. jan. 18. 09:58
 6/6 anonim ***** válasza:

iPhone SE 2016 telefonom van.

Nekem jelez az alkalmazás üzenet érkezésekor.

Ujjlenyomatos védelem van rajta, de az érkezett üzenetet mutatja.

2023. jan. 18. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!