Xaomi RedMi 9T nem küld Messenger értesítéseket , ha valaki rám ír - miért?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap vettem egy Xaomi RedMi 9T-t és szembesültem vele, hogy nem küld értesítést (se jelző hangot) a Messenger, ha ír nekem valaki. A Messengeren belül be vannak kapcsolva az értesítések, a Messengerhez minden engedély meg van adva. Mit kell beállítani ahhoz, hogy normálisan kapjam az értesítéseket Messengerben? Az előző telefonom Wifi és mobilnet kapcsolattal is azonnal küldött értesítést (hanggal, rezgéssel együtt), amikor valaki írt nekem. Ezt szeretném most is.2021. aug. 24. 18:29
1/14 anonim válasza:
Szerintem ez a Messenger hibája, valamelyik újabb frissítésé.
2/14 anonim válasza:
Nekem 9AT van, de ugyanezt csinálja nekem is. Sajnos a Xiaomi ilyen fos.
3/14 anonim válasza:
Ez a Messenger hibája. Hónapok óta ilyen nálam, csak akkor jön az értesítés, ha jön, miután megnyitottam az alkalmazást.
4/14 anonim válasza:
Érdekes. Az ismerősömnek, akinek nem ez a fos sáomi van, annak meg küldi az értesítést. Nekem is küldte, még Samsungom volt.
5/14 anonim válasza:
Az én ismerősöseimnek meg nem. Akkor vegyél Samsungot.
6/14 anonim válasza:
Nálam semmi baja a Messengernek. Igaz, nem Szijamiaut használok
7/14 anonim válasza:
Nem a Messenger hibája. Igen, a telefon hibája, mert ipari hulladék kategória. Nekem is van egy ilyen szar saomin, nem jelzi. Érdekes iphoneom lelzi meg a lenovom is.
8/14 anonim válasza:
Nekem sincs baja iPhone-on, meg tesóm Samuján sem.
9/14 anonim válasza:
Le lehet pontozni, ha fáj az igazság xiámiáu fanok, attól még szar marad a telefonotok.
10/14 anonim válasza:
Ismerősöm Samsung telefonján sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!