- Kevés alkalmazást használok (youtube, face, messenger, böngésző stb, szóval semmi nagy igényű) azokat meg a rendszert futtassa akadás, fagyás nélkül. Játszani nem szoktam telefonon, hidegen hagy azt mennyire bírja.
- bírja akkuval reggeltől estig
- csináljon olyan fotókat amin felismerhetőek a tárgyak pár méterről (ha ennél komolyabb fotót akarok csinálni, arra van fényképezőm)
- legyenek google alkalmazások (javítsatok ki ha tévedek, de most talán ez a huaweiinél nem működik... Nem vagyok benne biztos, sose volt huaweiim, ha hülyeséget írtam akkor bocsi)
- bírja 3-4 évig a fentieket
Ami még nekem fontos lenne, de már lemondtam róla mert szinte lehetetlen ilyet találni manapság:
- értesítési led
- jack dugó
(Biztos létezik olyan készülék ami tudja ezeket, de nem sok, ezért írtam hogy "szinte")
Amikhez mindenképp ragaszkodom:
• Snapdragon processzor
• 1080p kijelző
• minden szempontból jó kamera
• bővíthető tárhely
• hosszú üzemidő
Kijelzőből is a legjobb ha legalább 120 Hz-es és Oled, de azért kicsit rugalmasabb vagyok, illetve a Jack-csatlakozó megléte és a vízállóság nem feltétel, de mindenképp nagyon előnyösek!
Például a jelenlegi piacon számomra a Galaxy A52s az abszolút tökéletes telefon, mindenképp ilyet fogok venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!