Telefonnal felvett videómat hogyan tudnám elforgatni szgp-en, mert lejátszáskor függőleges irányban áll az egész videó? VLC lejátszón kívül van valami más, jobb megoldás, ami az összes lejátszóra érvényes lehet?
Próbáltam már ezt a VLC lejátszó segítségével történő elforgatást ( [link] ) de ez csak erre a lejátszóra érvényes, a többinél ugyanúgy függőleges marad a videó iránya.
Van esetleg ettől használhatóbb elforgatási módszer?
Ott a link, mit nem értesz?
Melyik videószerkesztőre gondolsz?
Melyik videószerkesztőre a több 1000 közül?
Teljesen mindegy. Betöltöd a videót, beállítod hogy ne fejjel lefelé legyen, ha akarod meg is tarthatod a fájl kiterjesztését, de exportálhatod .mp4, .avi stb-be.
Ezt bármelyik videó szerkesztő tudja.
nem Link Elek,
a rövid kérdésed olvastam,
arra próbáltam tanácsot adni...
4 sort nem tudsz elolvasni? :O Nem kisregényt írtam. Kár is, hogy ide tévedtél.
"de ez csak erre a lejátszóra érvényes, a többinél ugyanúgy függőleges marad a videó iránya"
Kérdező a linkelt leírást teljesen végig is csináltad a 9. Átalakítás/mentés részt is? Mert pont ez a rész oldja meg, hogy más program is helyesen játssza le. Az előtte levő résszel csak a VLC-ben állítod be a forgatást, de a 9-es nélkül nem mented el a videó fájlba a forgatást, ezért azt más program nem is láthatja...
Érdemes YouTube-on beírni a keresőbe a kérdést "telefon álló videó elforgatás", szinte biztos, hogy ajánl róla tutorial videót, hogyan kell csinálni.
Ha értesz angolul, akkor célszerűbb angolul beírni, úgy lényegesen több találatot kaphatsz: "how rotate phone vertical video horizontal"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!