Ez meg,hogy lehet ,hogy az elméletileg egyforma kijelző nem egyforma?
Samsung Galaxy A02s A025G telefonomhoz aminek betört a kijelzője vettem egy Samsung Galaxy A02s A025F kijelzőt mert sehol se találtam A025G számozásút de elméletileg a két telefon méretei meg kijelzője is ugyan az.
Viszont a vásárolt kijelzőnek az alsó pereme kisebb mint a gyárinak amit kivettem a keretből ,működni működik vele a telefon de van egy gyanúm,hogy a samsung galaxy a20s telefon kijelzőjét küldték ami picit kisebb de vásárláskor meg ez szerepelt még a számlán is,hogy Samsung A025F Galaxy A02s gyári lcd kijelző érintőpanellel fekete 164mm verzió
Hasonló kijelzője ennek is.
itt a különbség a két kijelző alja között
Te magad írod hogy nem ugyanazt rendelted... 🤷♂️😂
"Samsung Galaxy A02s A025G telefonomhoz vettem egy Samsung Galaxy A02s A025F"
De az F betűtől eltekintve a két kijelző ugyan az de gondolom a linket már nem nézted meg
Itt van inkább gond as méretekkel [link]
5/
Én nem engedném ezt,hogy hajszálnyi különbség és már gond van.Pl a xiaomi is úgy csinálja,hogy kiad mondjuk egy redmi note 11 telefont más országba meg más néven eladja közben meg ugyan az vagy max ott is kis módosítás mert ez az üveg hosszúság bagatel változtatás az az értelmetlen mert minden más meg ugyan az szinte bár így gondolom a keretet is összébb húzzák ugyan azzal a milliméterrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!