Ajánlanátok 5 maximimum 5,5 colos telefonokat?
Samsung Galaxy XCover 5 az egyedüli 6" alatt, amit látok, de az semmit nem tud, ami egy mai telefontól elvárható lenne. A többi noname márka. Szerintem a Xiaomi-val jobban járna. Ha nem tetszik a Xiaomi, akkor esetleg Samsung A32, de az is 6.3". Manapság már nincs igény 5"-os telefonokra, így jót nem is lehet kapni abban a kategóriában.
Nem ismerem így ajánlani sem tudom, de egy ideje már szemezek vele:
UNIHERTZ Atom XL
#3 vagyok. Most nézem a fenti linken, hogy az említett telefon 6,21" képátlójú, és 73,4 mm széles, így már sokkal nagyobb lenne a választék. Ő említette, hogy túl nagy?
“Igen ő mondta hogy nagy mert a munkahelyen nem fér el rendesen a zsebébe.”
Lehet, kérdező, csak épp a férjed is azt nem veszi figyelembe, hogy a mai telefonoknak azért olyan nagy a kijelzőjük, mert nincs olyan vastag keret (káva), hanem a kijelző kitölti az egész előlapot! Így célszerűbb lenne a telefon külső méreteit nézni inkább (szélesség és hosszúság), hogy mekkora lenne Neki az ideális!
Amúgy gáz hogy nem adnak ki normális márkák 5col telefont. Nekem férfiként nagy kezem van, és az 5 col nagy. Zsebben alig fér el.
Oké átlag trend ma 6-7 col. Meddig mennek el? 10 colig? azt lógassam a nyakamban? vagy vegyem a hátamra?
Tiszta nem normálisak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!