Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha rendeltem egy telekomos...

Ha rendeltem egy telekomos feltőltő kártyás sim kártát a telekomtól?

Figyelt kérdés
Rendeltem egy telekomos sim kártyát feltőltőst és letöltöttem a telekom alkalmazást! De hogy tudom az alkalmazást összekapcsolni a kártyával? Még nem érkezett meg a kártya csak ezt igy most nem vágom! Köszi!
2023. jan. 11. 13:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Regisztrálsz az oldalon Telekom fiókot és be tudsz majd lépni az alkalmazással.
2023. jan. 11. 13:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Már regisztráltam email cimmel de gondolom akkor majd telefonszámmal kell belépnem és akkor látom az egyenlegemet meg a többi dolgot nem?
2023. jan. 11. 13:51
 3/8 anonim ***** válasza:
igen
2023. jan. 11. 13:53
 4/8 anonim ***** válasza:
sim kártya tescoban vehető
2023. jan. 11. 13:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Addig szerintem semmit nem tudsz tenni, míg meg nem jön a kártya. (WTF? Mondjuk nem értem. Bemész a Telekomba, kifizeted a sacc per kábé 2000 Ft-ot, esetleg háromezret, ami a kártya díja (amennyiért kiadják a plasztiklapot),annyiért már biztosan kiadnak egy alap simkártyát, berakod, vagy berakatod egy telefonba (nyilván minden telefon esetében megvan, hogy milyen microSIM-et, nanoSIM-et, stb. mit lehet beletenni),letöltöd a Telekom appot és kész.

A telefon érzékeli a SIM-et, letöltöd a Play Áruházból (iPhone esetén az AppStore-ból) a Telekom appot, belépsz, küld egy sms-t a számodra, abban van egy kód, azt begépeled, beléptet, és mindent is látsz, hogy mi van benne az előfizetésedben, ha nem vagy hűségben, akkor módosítani is ott tudsz rajta az appon keresztül, ahogy pl. - ha kell - plusz mobilnetet is ott tudsz vásárolni (nyilván fix havi x plusz pénz ellenében, amit a mobilszámládhoz csap a Telekom).

2023. jan. 11. 13:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Magát a berakást ha nem akarod elbénázni, szerintem bármelyik telefonos boltba berakják, max. hasukra csapnak és közlik, hogy 1000 Ft lesz a munkadíj. (merthogy ma már semmi sincs ingyen, főleg, ha magát a kártyát nem konkrétan ott veszed, ahol be akarod rakatni).
2023. jan. 11. 13:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálam úgy volt, hogy vásároltam egy Telekom feltöltőkártyát, berakktam a telefonba, aktiváltam meg minden, majd letöltöttem a Telekom alkalmazást, megnyitottam, és kiírta, hogy telefonszám azonosítása folyamatban van, karikázott pár másodpercet, és be is dobott a főoldalamra, belépett magától, nem kellett regisztrálni semmit.
2023. jan. 11. 14:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Utolsó: igen ez akkor van, ha a SIM-en van mobilnet és Wi-Fi nélkül csatlakozol fel. Így is tud azonosítani.
2023. jan. 11. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!