Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Pénteken rendeltem egy telefon...

Pénteken rendeltem egy telefont a Telekomtol…? (10.08)

Figyelt kérdés
Pénteken délelőtt rendeltem, bent az üzletben egy telefont, pénteken délután 4 fele már kaptam róla SMS-t hogy feladták a GLSnek…szerintetek mikor fog megjonni? Melyik nap szamitsak rá? Dolgozom es így ez miatt szeretném nagyjából kiszámolni hogy tudjam.Tapasztalatokat, tippeket vároook:)
2021. okt. 10. 19:58
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Akkor nagy valószinüséggel hétfőn. A GLS amikor megkapja, másnap kiszállítja. De a kiszállítás napján reggel fogsz kapni a telekomtól és a gls-től is mailt

Én is nemrég rendeltem a telekomtól telefont és hétfőn feladták, kedden már hozta is a futár. A korábbi telekomos rendeléseimnél ez volt.

Arra figyelj, hogy személyi igazolvány kell az átvételhez és csak te veheted át!

2021. okt. 10. 20:05
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Hétfő vagy kedd. E-mailben vagy SMS-ben benne lesz a futár elérhetősége, vele tudsz beszélni, ha a tervezett időpont nem jó.
2021. okt. 10. 20:27
 3/9 anonim ***** válasza:
1 vagyok, én azt rendeltem csak 256-ost. Mert az volt készleten.
2021. okt. 10. 20:50
 4/9 A kérdező kommentje:
Iphone 12 amit rendeltem mert az üzletben nem volt már
2021. okt. 10. 21:11
 5/9 anonim ***** válasza:
71%
Az mindeg, meg fog érkezni hétfőn akkor is ha lepontoztok ti szerencsétlen nyomorék trollok.
2021. okt. 10. 21:15
 6/9 anonim ***** válasza:
80%
A GLS-től kell, hogy kapj üzenetet, hogy a futár átvette, és másnap kerül kiszállításra. De érdemes bemenni a boltba is, mert sok esetben linkeskednek az eladók, ugyanis csak akkor jön SMS , hogy beérkezett a boltba, ha az eladó be is vételezi a rendszerbe. De ezt szeretik elhanyagolni. Én a Telekom egyik üzletével is jártam így, de egy másik csomagpontban is csak akkor jött meg az üzenet mikor ott leolvasta a vonalkódot és vettem át a csomagot.
2021. okt. 10. 21:22
 7/9 anonim ***** válasza:
67%

utolsó nem olvastad el a kérdező szövegét?

"pénteken délután 4 fele már kaptam róla SMS-t hogy feladták a GLSnek"

2021. okt. 10. 21:26
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
5# mindegy, ez is iPhone, ez is jó telefon. 👍😊
2021. okt. 10. 21:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Hat nem jött ma :(
2021. okt. 11. 21:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!