Iphone-ba bele folyt a kávé de azonnal próbáltam “ki önteni “ belőle. Működik a telefon csak töltésnél azt írja ki hogy folyadékot észlelt a készülék és a száradási idő eltarthat pár órát. Ki járt így ? Lett valami baja a telefonak ? Mennyi
Figyelt kérdés
2023. jan. 11. 11:19
1/20 anonim válasza:
Ne használd a telefont és rakd meleg helyre ahol ki tud száradni. Tönkrevághatja az akksit ha befolyik a cellákhoz.
2/20 Morzsi007 válasza:
A legtöbb, amit tehetsz, hogy kikapcsolod és letörlöd, pl radiátorra vagy melegebb helyre helyezed egy napra, hogy kiszáradjon valamennyire. Csatlakozót kitakarítani finoman fogpiszkálóval, ha oda is került. Nem lesz baja, ha igen, akkor tévedtem. 🫣
3/20 anonim válasza:
El kell ilyenkor vinni szervízbe, hogy szárítsák ki.
Beázott mobilt pedig nem szabad tölteni, azzal véglegesen tönkre is teheted.
4/20 anonim válasza:
Csak a csatlakozóba ment bele?
Akkor itasd ki papírtödlővel. Hajtogasd össze hegyesre és szárítsd ki vele a csatlakozót.
5/20 anonim válasza:
Szórjál bele egy kis tejport, hogy finomabb legyen, had örüljön a teló.
6/20 anonim válasza:
Az iPhone egy drága telefon. Én nem szórakoznék. Szervíz. Megmondanám a hiba okát (úgyis rájönnek a szervízesek, nem hülyék dolgoznak ilyen helyeken, pláne nem a döntési jogkörrel együttjáró pozíciókban).
Addig meg vagy kérnék (ha adnak) cseretelefont, vagy elővenném a régit.
7/20 A kérdező kommentje:
És ha reggel történt az eset és most is működik ? Attól meg idővel tönkremehet ?
2023. jan. 11. 13:32
8/20 Morzsi007 válasza:
Szervizbe is csak azt tudják, amit otthon, szárítani. Ha oxidálódik az alaplap, mert befolyt a kávé és idővel tönkremegy, azzal a szerviz sem tud mit csinálni.
Ha megnyugtat, vidd el.
Nem lesz baja.
Amúgy melyik modell?
9/20 anonim válasza:
igen, vagy csak nem vetted észre
10/20 anonim válasza:
Amit még szoktak mondani, hogy rizsbe tedd bele. Ártani nem árt neki, az tuti, de én jajveszékelve rohannék a legelső szervízbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!