Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Akinek mindig is nagyobb...

Akinek mindig is nagyobb méretű telefonjai voltak, meg bírta könnyen szokni ha kisebbet vett?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni magamnak egy S22 készüléket, de eddig nekem csak nagyobbak voltak. Nem tudom könnyen megszokható e egy ilyen kisebb telefon annak aki nagyobbhoz szokott?
2023. jan. 6. 15:28
 1/6 anonim ***** válasza:
14%
Vegyél akkor S22 Ultrát. Vélhetően az nem lesz kisebb, mint az eddigiek.
2023. jan. 6. 15:40
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Persze, mindent meg lehet szokni. Meg mindennek az ellenkezőjét is.
2023. jan. 6. 15:50
 3/6 anonim ***** válasza:
31%
Dehogy vennék kisebbet.nemrég bent voltam a szolgáltatónál,ki volt téve az iPhone 14,de ahhoz sem volt kedvem hogy a kezembe vegyem a 6,9-es telóm után.
2023. jan. 6. 17:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én 6,5 körüliekhez vagyok szokva, ilyen méretűek voltak nekem eddig.
2023. jan. 6. 17:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Meg lehet szokni. Azért nem annyira picike az S22. Elsőre lehet furcsa lesz, de tényleg nem fog zavarni pár nap után. Meg hát előnye is van hogy nem akkora tepsi.
2023. jan. 6. 21:36
 6/6 anonim ***** válasza:

volt mikor kurblis volt, akkor az volt szokásba

aztán a tantusz és a telefonfülke

2023. jan. 8. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!