Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Visza lehet szerezni torlott...

Porsie kérdése:

Visza lehet szerezni torlott hangfelvteleket samsung s10 telefonrol?

Figyelt kérdés
Veletlenul kitoroltem 1 par fontos hangfelvetelt,es a kuka kiuresedett. Vissza tudom oket szerezni valahogy?
2023. jan. 6. 00:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Micro-SD kártyán voltak?

Ha memóriakártyán voltak, a helyedben kivenném és számítógépen próbálkoznék a visszaállítással.

Ha a telefon memóriában voltak: Valami megbízható "undelete" vagy "unerase" programot keress, bár minél többet használod a telefont, alkalmazásokat telepítesz stb annál kisebb az esélye hogy vissza tudod állítani.

2023. jan. 6. 03:24
 2/6 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-..

tegnap válaszoltunk egy pont ugyanilyen krédésre. Tessék ott elolvasni a válaszainkat!

2023. jan. 6. 08:48
 3/6 Alex Fly ***** válasza:
Ha fontos felvételek, akkor miért a kukával szórakozol ahelyert, hogy visszaállítanád a biztonsági mentésedből?
2023. jan. 9. 14:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nincs biztonsági mentés.
2023. jan. 9. 14:39
 5/6 Alex Fly ***** válasza:
@4: a fontos fájlokról mindig van biztonsági mentés. Ha nincs, akkor az nem is olyan fontos...
2023. jan. 9. 16:19
 6/6 anonim ***** válasza:

"@4: a fontos fájlokról mindig van biztonsági mentés. Ha nincs, akkor az nem is olyan fontos..."

Én se tudtam sokakat rávenni, hogy legyen biztonsági mentés, mivel az emberek "azt szokják meg", hogy "bármikor bekapcsoljá a számítógépet, minden azonnal megvan"

2023. jan. 9. 16:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!