Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehetséges a Yettelnél a...

Lehetséges a Yettelnél a készülékcsere hűségidő alatt?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Pár hónapja vettem egy telefont a Yettelnél részletre. Csak érdeklődésből kérdezem, hogy ha mondjuk egy másik telefonra cserélném a mostanit, hogy visszaviszem az előzőt és kihozom a másik modellt? Vagy mielőtt készüléket váltanék, muszáj az előzőt rendezni?

2023. jan. 5. 20:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a visszaviszem dolgo nem megoldható.

Nekem 22 hónapos részletre kihozott telefonom 18 hónap után elázott. A tésaszonny(telekomos eladó nő) azt mondta hogy hozhatok ki új telefont részlette.

2023. jan. 5. 21:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Aha, értem. És az előző telefonod hátramaradó részletét kifizetted és úgy váltottál?
2023. jan. 5. 21:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Én kifizettem. Nem is kérdeztem hogy párhuzamos részlet megoldható vsgy nem.
2023. jan. 5. 21:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Yettelnél ( Pannon GSM, Telenor, kinek mi ) 20 éve vagyok kártyás előfizető, és semmit sem adnak. 2 éve annyit adtak hogy elvették még a feltöltés utáni "jutalom" 50megás netet, de cserébe beszélhettem továbbra is 25ft/percenként.

Valamint két hetente változtatják a szerződést, amit neked kell megnézned hogy pontosan mit is, a 400 oldalból.

Kiveszem a sim-et eldobom és kész. Nem lesz telefonom.

2023. jan. 5. 21:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, pontosan ezt vettem észre én is :D Ha lejár a hűség, valószínű váltok.
2023. jan. 10. 15:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Régebben pl ingyen telót is adtak amikor megszűntek a 900? Mhz telefonok.

Pl Ericsson GA 628 és társaik.

2023. jan. 12. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!