Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehetséges, másik sim kártya...

Lehetséges, másik sim kártya volt a mobilomba azért nem vagyok jogosult mobilcserére ügyfélkapu IMEI alapján?

Figyelt kérdés

Ellenőriztem ügyfélkapus belépéssel a mobilcsere.nffku oldalon, hogy jogosult vagyok-e mobilcserére. Beírtam a weboldalom az IMEI számom és azt írja nem vagyok jogosult. Van 3 db érvényes sim kártyám. Egy dual simes 3G és kettő 1 simes 2G telefonjaim vannak.

2021. július 1. – 2021. december 31. közötti időszakban valamely magyarországi 3G vagy 2G hálózaton adatforgalmat kellett bonyolítani a jogosultsághoz.

Időnként nem használom mindegyik sim kártyám és fogalmam sincs, hogy a fenti időszakban melyik sim kártya éppen melyik telefonomban volt.

Érdemes kipróbálni úgy, hogy ellenőrzéskor egyenként bepróbálom a 3 sim kártyát az egyik majd a másik majd a harmadik telefonba? Hátha így kiderül melyiket használtam a fenti időszakban? Vagy ez az ellenőrzés sim kártyától független és csak a készülék alapján ellenőrzi a jogosultságot, mindegy milyen sim van éppen benne?

2022. jún. 23. 20:27
 1/3 A kérdező kommentje:
Esetleg lehet az a gond, hogy a cserére felbuzdulva lementettem a dolgaim és visszaállítottam a gyári beállításokat és így nem ellenőrizhető?
2022. jún. 23. 20:55
 2/3 lali51 ***** válasza:
100%
Nem számít milyen simmel használtad,a telefon imei számát nézik.Ellenőrízd hogy jól írtad e be,vagy egy üzletben nézesd meg hogy benne van e a nyílvántartásban
2022. jún. 23. 21:23
 3/3 anonim ***** válasza:

interneteztél a régi mobillal?

tavaly?

2022. jún. 24. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!