Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mobiltelefonnál rontja az...

Mobiltelefonnál rontja az akkumulátor teljesítményét, ha nem várom meg míg lecsökken 15%-ra, hanem már korábban felrakom a töltőre?

Figyelt kérdés
Eddig mindig csak akkor raktam rá, amikor már kiírta, hogy alacsony az akku szint.

2023. jan. 5. 00:08
1 2
 11/17 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

egy hibatlan litium akku (melyciklusban, tehat teljes feltoltestol teljeslemeritesig) naponta 8-13 merites-toltest kell kibirjon 1evben, vagy ebbol adodoan lehet szamolgatni, napi egy melyciklussal 8-13evet

ez rengeteg ido tehat, foleg ha kihasznalod hogy nemely telo 2-3napig is birja (vagy hasznalattol fuggoen megtovabb)

amely akkuk tonkremenek azok vagy silanyak, vagy gyarihibasak, vagy rossz toltovel voltak toltve, vagy akkar telefon elektronikajaval is lehet problema es az nyirja ki

szoval akinek fentiek utan 3-5evet se bir (enyi ido utan cserelik telot atlagosan, meg amugy sok mas elektronikai dolgot)

ott ezek alltak fent amit utobb irtam

persze ha valaki ugyes es 24oraban kepes melymeritgetni mondjuk nem is egyszer hanem 2szer..., az nagyon tudhat valamit (ugy tehat 1even belul is kilehet nyirni egy hibatlan akkut is)

2023. febr. 17. 09:35
 12/17 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#11 *24oraban orankent! (24, 48 alkalommal naponta,

ja persze mobilrol hajtja a legkondit biztos pl.)

Xy4

2023. febr. 17. 09:38
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy szoktam általában!
2023. febr. 27. 04:34
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

3 és fél éves a telefonom (Xiaomi) és soha nem figyeltem hogy töltöm. Ha lemerült 10 alá feldugtam. Ha indultam valahová de csak mondjuk 40%-on volt, feldugtam. Általában éjszaka is töltőn van, hogy reggel 100%-on legyen.

Köszöni szépen az akksi, jól van.

2023. febr. 27. 08:31
 15/17 NTBS ***** válasza:
Nem.
2023. ápr. 14. 18:01
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
5 éves P9 lite-om van. Össze vissza töltöm, és az akku kapacitása 81%.
2023. aug. 14. 21:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Van, amit lehetne javítani egy akkumulátor viselkedésén, egyszer jártam úgy, hogy szógálati mobiltelefont kaptam, de azzal a megjegyzéssel, hogy naponta kell tölteni. Én meg lemerítésig használtam. Így hamar feltornáztam másfél napra, ami ugye 50 % időnövekedés. Csak állandó problémáim lettek belőle, mert a nap bármelyik pillanatában merült le, így nem értek el, és ha visszamentem a telephelyre, akkor először végighallgattam az üzeneteket, megnéztem az sms-eket, és ezeket mind visszahívogattam... Pár héten belül inkább értem egy új akkut a telefonosoktól. :D
2024. febr. 14. 08:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!