Egy Viber alkalmazáson két telefonszám?
Figyelt kérdés
Van egy androidos dual SIM-es mobilom és mind a két számhoz szeretnék Vibert hozzárendelni. Azt tudom, hogy létre lehet hozni egy második asztalt és arra is letölteni Vibert, de úgy vettem észre, hogy akkor sokkal gyorsabban merül az aksi.2023. jan. 4. 23:06
1/1 anonim válasza:
Egy androidos felhasználói fiókban egy alkalmazáson belül egy egy viber fiók lehet.
Ezért kell valamilyen segédlettel 2 alkalmazást futtatnod, vagy további android usert hozzáadva másik fiókba is telepíteni alkalmazást, ami nyilván több erőforrást igényel, nincs ebben semmi meglepő.
Nekem 2 felhasználó fut, plusz céges fiók egy A72-esen, de így is 2 napra elég neki az akku.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!