Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket preferálod ezek közül?

Melyiket preferálod ezek közül?

Figyelt kérdés

2023. jan. 4. 19:29
A kérdező szavazást indított:
iPhone
Samsung
Xiaomi
Huawei
Lenovo
Honor
Oneplus
Asus
18 szavazat
 1/6 anonim válasza:
55%
Xiaomi Annus Z flipet használok
2023. jan. 4. 20:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen szavazás nem reprezentatív, a felhasználók különböző okok miatt vásárolnak bizonyos típusokat.

Van aki sosem venne drága telefont, van aki tök mást választana, ha az anyagi helyzete engedné, stb.

A saját, személyes lehetőségeim a vételár tekintetében nem játszanak szerepet, én olyan eszközt kerestem, ami a tételesen felállított elvárásaimat a legjobban teljesíti. Lehet hogy a kérdező vagy egy másik válaszadó elvárásai teljesen eltérőek, így egy ilyen szavazás csupán statisztikai jelentőségű.

2023. jan. 4. 20:02
 3/6 anonim ***** válasza:
10 éve iPhone-t használok én erre szavazok
2023. jan. 4. 20:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Én a Samsungot. Legfőképp a kezelőfelületük és a csomó Samsung funkció és a jó ökoszisztéma miatt. Már nem tudnék visszaszokni egy gyári androidos telefonra (motorola, nokia stb.) vagy IOS-re. Egyedül talán Huaweit vennék, ha lenne rajta google. Így google nélkül viszont inkább nem költenék el sok százezer forintot.
2023. jan. 4. 20:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Lényeg hogy ne legyen noname, de azon kívül márkától független vagyok, és inkább az igényeimet nézem. Android nekem jobban bejött + Snapdragon processzor, jó kamera, bővíthető tárhely, csak pár fontosabb tulajdonság, amit kiemelnék. A nyomógombos korszak után eddig 7 év alatt csak 2 okostelefonom volt, az első Huawei, a második Samsung, egyikkel se volt bajom. A többivel nincs tapasztalatom, de egyelőre nem is lesz, mert ismét Samsungot készülök venni, az A52s minden igényemet kielégíti, nagyon szuper! Lehet hogy később változik majd a preferációm, ki tudja, de jelenleg egyértelműen a Samsungra szavazok!
2023. jan. 4. 23:04
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pl:Stock Android jöt be nagyon így olyan telefonjaim volt mostanában egy Motorola és most egy Nokia .de amit szívem szerint venék az egy Google pixel telefon.

De sok féle telefonom volt.

2023. jan. 5. 05:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!