Apple- szimpatizáns, kisebb méretű képernyőt preferáló lánynak jelenleg a 11 pro a legjobb választás?
Sziasztok!
Születésnapi ajándék vásárlását tervezem a páromnak.
Az Apple 11 Pro (nem Max) változata jutott eszembe, mi a véleményetek?
Pár éve már teljesen elszakadtam az Apple palettájától (10, 11,xr,rs,pro, max, max pro, istentudjami...), ez most a legmodernebb típus?
Jelenleg iPhone 7-et használ, megjelenésekor vettem neki, de mára úgy érzem, megszolgált.
Kapott azóta egy iPad-et is az egyetemre, így - személyes preferenciáit is figyelembe véve - kifejezetten logikus lenne maradni a márkánál, holott jómagam ős-Androidos vagyok.
Ez is "telefon lesz" 3-4 évig? Jó az üzemideje? Aki használja, szereti?
nekem az van! nagyon imádom!
nincs túl nagy mérete, pont jól illik a kezembe. átlagos kezem van nem nagy vízilabdás pracli :D
igen, 3-4 évig tuti jó telefon lesz még!
az akksi is tök jó! 8+-om volt előtte, azelőtt meg 6s+ pont azért, mert azokban nagyobb aksi volt de a 11 pro még ezekre is rátesz bőven.
4 órás képernyőidőt ír és 54%-on vagyok... nálam kibírna 2 napot is.
Persze ha egész nap kitaposom a belét akkor lemerül ez is. de sokkal jobban bírja mint a korábbi iPhoneonok.
Tökéletes lesz neki! :) Maga a telefon alig nagyobb, mint egy iPhone 7 (csak ugye az előlap nagyobb része kijelző). Az almás előéletéből ítélve szintén tökéletes lesz neki.
2019-ben jelent meg, szóval valószínűleg a 2024-es nagyfrissítést még megkapja, ezzel nem lesz gond. Az akkumulátora sokkal jobb ezeknek az új designnal rendelkező modelleknek, mint az iPhone 7/8 szériájának, így valószínűleg azzal sem lesz baj.
Az üzemideje valahol 6 és 8-9 óra között van, használattól függően (nyilván ha végig YouTube, akkor hamarabb lemerül, mintha végig Facebook lenne használva).
Nagyon köszönöm a válaszokat, megerősítettétek a szándékom!
19-én lesz a születésnap, beszámolok majd az "eredményéről"! :)
Utolsó-nak.
Teszteket meg kell várni, addig felesleges bármit mondani. Semmi nem biztos. Nekem az új dizájn jobban bejön, kényelmesebb fogni is. Ez szubjektív. Egy hét ide vagy oda.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Időközben puhatolóztam, nem különösen tetszett neki az új, 12-es dizájn, a régi készülékekre emlékeztette, így - mivel világmegváltó újdonságot sem hozott - azokat el is vetettem.
Finoman kérdezgettem a képernyőméret kapcsán is, mire kiderült, hogy a sok iPad-ezés után nem lenne ellenére nagyobb képernyő, úgyis lehet egykezes módra tenni. Kiváltképp, ha az magasabb üzemidővel jár.
A fentiek tükrében végül tegnap egy zöld 11 Pro Max-ot vásároltam, 2 év Apple care+-szal.
Az ünnepség jövő héten esedékes, bízom benne, hogy örülni fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!