Széttört kijelzővel kapcsolódhatok pc-re?
nem vagyok egy nagy technikus ezért az ötletet jónak látom csak leírom az én szavaimmal :D
szóval veszek egy olyan hub-ot amin van 2 usb és egy C bemenet. aztán a 2 usb-be teszek egeret meg bill.-t.a töltőportot nem értem hogy milyen töltőt dugjak hova. egy c kábellel (aminek mind a 2 vége c azt csatlakoztassam a telóhoz a másikat a hub-ba? a végén a hdmi kábeles megoldást már vágom. a középső 2 dolgot nem értem sajnos. bocsi de nem vagyok nagy technikus :)
öm...arra azért ne vegyél mérget, hogy a telefon a porton keresztül tud képet is kivetíteni.
Nem jellemző funkció.
Bár mivel USB 3.1 csatlakozó van rajta, ami papíron képes rá, lehet, hogy beletették ezt.
de az magától nem fog elindulni, azt be kell kapcsolni. és még azt is ki kell választani, amihez csatlakozni szeretnél. széttört kijelzővel ez pedig nem lesz egyszerű művelet.
esetleg ha be volt állítva a bixby, azzal meg lehet próbálni bekapcsoltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!