Hol érdemessebb okostelefont megvenni interneten vagy boltban?
Figyelt kérdés
2023. jan. 3. 19:13
1/16 anonim válasza:
Interneten is csak olyan helyről vásárolnék aminek van boltja, legyen bár valamivel drágább.
2/16 anonim válasza:
Internetről, lehetőleg megbízható boltból! Ha neten rendeled 14 napod van visszaállni ha nem mégsem tetszik a készülék!
4/16 anonim válasza:
Az a lényege az internetes rendelésnek, hogy olyan helyről rendelj, aminek nincs fizikai boltja, és akár tízezrekkel olcsóbban tudják adni a terméket, kedves első.
5/16 anonim válasza:
ahol kézbe veheted, és ahol az eladó rögtön át is másol neked mindent az új mobilra a régiről.
6/16 anonim válasza:
Megbízható webshopból vásárolok, ahova visszaküdlheted, ha nem tetszik.
7/16 anonim válasza:
#4: Hát én meg szeretem tudni, hogy van egy hely, ahol nem csak e-mailben verhetem az asztalt, hanem fizikailag is, ha minden kötél szakad.
8/16 anonim válasza:
7
Ez a normális, mert a netvevők a legbirkábbak.
Megrendelik-kifizetik-nem jó-küldik vissza-várnak-várnak-pénzüket már más használja-aztán talán visszakapják vagy kapnak egy újabb lomot és a garival ugyanígy bohóckodnak...
Ezt a lusta és naiv egyedeknek találták ki és működik, mert lusták jogaikért kiállni, ha kell és nincs is hova panaszkodniuk...ja, de, ide:DDD
9/16 anonim válasza:
"panaszkodniuk...ja, de, ide:DDD"
kifizettem
de üres volt a box, ahova küldték
mit csináljak?
10/16 anonim válasza:
Én szolgáltatótól rendelem, neten.
Olyan nincs, hogy "nem tetszik" mert előtte rendesen utánanézek, esetleg valahol "megnyomkurászom" a készüléket, illetve bízok az adott márka adott kategóriájú készülékeiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!