Honor 20e-re való üvegfólia jó Honor 20-ra?
Figyelt kérdés
Tudom, nem egyforma telefon a kettő,az előbbi 154.8 x 73.6 x 8 mm, utóbbi 154.3 x 74 x 7.9 mm méretű, így a kijelző is valószínűleg eltér, de ettől még rá tudom tenni különösebb gond nélkül? Nem fog lelógni vagy hasonlók?2023. jan. 2. 08:07
1/7 anonim válasza:
sztem kisebb lesz ezért lesz ahol nem fog védeni
3/7 anonim válasza:
A szelfi kamera nem ugyanott van, tehát az nem fog passzolni, de méretben felrakható. Hosszában 0,25, szélességében pedig 0,2 mm eltérés van oldalanként. (kb. mint az üvegfólia vastagsága)
4/7 A kérdező kommentje:
#3 mivel az enyémen a szelfikamera egy "lyuk", így annak nem csináltak külön kivágást, viszont a 20e-n látom másképp van (ahogy írtad is), nem tudod, ott is meghagyták egyenesben, vagy kivágták a kamerának a helyet a fólián?
2023. jan. 8. 11:06
6/7 A kérdező kommentje:
sebaj, azért köszi szépen 😄
2023. jan. 8. 12:25
7/7 anonim válasza:
Honor 20e-n van kivágás a fólia tetején
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!