Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik samsung telefon TELJESE...

Melyik samsung telefon TELJESEN vízálló, amoledes, és az ára kb 100 ezer forint? Ez a három feltétel, ár kb 100 ezer, teljes vízállóság, amoled.

Figyelt kérdés
2022. dec. 31. 22:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

100 ezer Ft alatt nincs Amoled kijelzős vízálló Samsung telefon!

Vízálló Samsungból a legközelebbi telefonok: vagy 91 ezertől IPS kijelzővel a Galaxy XCover 5, vagy pedig Amoled kijelzővel 115 ezertől a Galaxy A33 5G !

2023. jan. 2. 17:58
 12/27 A kérdező kommentje:

Köszi, igen, vízben is használnám. Rengeteget úszok és előfordul, hogy úszás vagy kajakozás közben hívnak. Ilyenkor vizes kézzel, sokszor a vízben kéne elővennem a telefont, a vízálló tok használhatatlanná teszi az érintőképernyőt és letompítja a hangot is mellette könnyen karcolódik és otromba. (legalábbis a pvc zacsi amibe belehúzod és felül lezárod)

Mellette az se lenne rossz, ha néha-néha a vizi élővilágot is le tudnám filmezni, vagy vizes környezetben készíthetnék videot anélkül, hogy parázni kéne, hogy beleesik a telefon a vízbe. Mellette az se lenne rossz, ha el tudnám mosogatni ha mocskos lesz, nem tudom ezt mennyire bírják ki. Illetve zuhogó esőben se félve kelljen elővenni.

Ezek nálam alapvető dolgok amik kellenek. Ezért kell vízálló telefon.

nem unalomból írtam ki a kérdést. Gondoltam a mobil kategóriába hozzáértők válaszolnak.

2023. jan. 2. 18:50
 13/27 A kérdező kommentje:

De az elsődleges cél úszás közben ha nálam van, például ne kelljen beleraknom feltétlen egy vízálló ballonba a tárcám mellé, ahogy most szoktam ezeket. Másrészt a vízálló ballon is kb fél óra mire megszárad és mindenképp bejut a nedvesség vagy pára h pl a parton bontom ki rögtön az úszás után.

Mondom a tok meg nekem nem jött be. Párásodik, beleragad a telefon, belül kívül összekarcolódik, homályosítja a kameralencsét, és használhatatlan kb a kijelző, számomra. Kényelmetlen.

Gondolkodtam vízálló kemény tokon is (redmi note 10) de szerintem fölösleges, egyszerűbb venni egy új telefont ami eleve vízálló.

2023. jan. 2. 18:57
 14/27 A kérdező kommentje:

És tényleg nagyon sokat úszok. Nekem a sport az az úszás, szauna, part, tengerpart, óceánpart, kajak, néha szörf, sznorkelezés. wellness.

Nagyon sokszor van velem a telefon ilyenkor és nem tudom használni.

Akár egy wellnessfürdőben ha kijövök a vízből és csak 1 percre meg kéne néznem valamit. Akkor teljes kéztörölgetés, stb.

2023. jan. 2. 18:59
 15/27 A kérdező kommentje:
Aki igazán szokott úszni az tudja, hogy ilyenkor még törölgetés után is marad rajta víz csöpög a fejéről, arcáról válláról stb, nem fogsz megtörölközni teljesen azért, hogy megfogd a telefont és ne menjen tele rögtön az összes oldala a karodon lefolyó vízzel, például.
2023. jan. 2. 19:00
 16/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom kell-e még ennél bővebben kifejtenem vagy érti mindenki.
2023. jan. 2. 19:01
 17/27 anonim ***** válasza:

Lehet kapni rendes vízálló tok alakú tokokat is, nem csak a zacskószerűeket. Ha egy ilyen tokot veszel az amúgy is Ipx7-x8 védett telefonra, akkor biztos nem megy tönkre. Az Ip vèdettség meg a vízálló tok sem jelent 100%-os védelmet, de egyszerre a 2 védelem már elég megbízható szerintem.

Ilyesmire gondolok: [link]

[link]

2023. jan. 2. 19:49
 18/27 A kérdező kommentje:
Néztem, de írtam, hogy nem akarok ilyennel vesződni. + egyáltalán nem biztos, hogy egy ilyen kínai vacakban meg lehet bízni, nem tennék bele egy pl 80 ezres telefont.
2023. jan. 2. 19:57
 19/27 anonim ***** válasza:

"Néztem, de írtam, hogy nem akarok ilyennel vesződni. + egyáltalán nem biztos, hogy egy ilyen kínai vacakban meg lehet bízni, nem tennék bele egy pl 80 ezres telefont."

Akkor nincs is tovább miről beszélni.

Ebben az árkategóriában nincs vízálló, tokot pedig nem akarsz. Így marad a telefon nélkül úszkálás, a mobil pedig a parton a szatyorban.

Pedig már majdnem ajánlottam, hogy ilyesmit érdemes használni:

[link]

2023. jan. 2. 20:16
 20/27 anonim ***** válasza:
18. Ip védett telefont tegyél bele. Önmagában egyik telefon sem teljesen vízálló. Meg van szabva hogy mennyi ideig és mennyire mélyen. De ez csak iránymutató érték. Egy gyártó sem vállal vízkárra garanciát. Miért? Te be mernél rakni vízbe egy több mint félmilliós Z foldot, ami elméletileg vízálló? Kibírná? 100-ból 95 készülék biztosan, csak ne te legyél a maradék 5%, ami fél óra után beázik. Javaslom vegyél egy A33-at vagy A33 5g-t (gyárilag fél óráig vízálló telefonok) és vegyél rá egy vízálló tokot. Úgy biztosan nem ázik be. A telefont tokon belül is lehet használni. Csak addig rakod bele, amíg vízben vagy. Vagy vehetsz strapamobilt. Azok teljesen vízállóak akár meddig, de szinte mindnek szar a kamerája.
2023. jan. 2. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!