Miért nem lehet sms lottót játszani Vodafone feltöltőkártyásoknak? Nagyon nem értem, ezzel mi a céljuk?
11. Ja majd be küldöm a személyim, meg megadom a bankkártya adataim stb te nem vagy magadnàl. Amúgy legyen már neked mindegy én mit csinálok. Barom
Csak akkor kell megadni a kártya adataidat hogyha befizeted a számládat. Azt is csak azért mert az üzletekben megszűnt a havídíjbefizetés készpénzzel. Kártyásként meg évente kötelező az adategyeztetés ahol vagy személyi/jogsi/útlevél kell amin személyes adataid vannak, így az első mondatod első felében magadra cáfoltál...
Nem az volt a kérdés hogy milyen módokon lehet lottózni meg szerinted mi a jobb. Senkit nem érdekel te akkor lottóz úgy ennyi.
Én csak leírtam a kérdésedre a választ hogy miért nem lehet a kártyásoknak a lottót játszani, erre visszatámadsz. Gratulálok ez aztán a minőségi értelem szintje....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!