Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem lehet sms lottót...

Miért nem lehet sms lottót játszani Vodafone feltöltőkártyásoknak? Nagyon nem értem, ezzel mi a céljuk?

Figyelt kérdés
Ez miért jó nekik??

2022. dec. 24. 17:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Miért nem lehet sms lottót játszani Vodafone feltöltőkártyásoknak? Nagyon nem értem, ezzel mi a céljuk?

Nem éri meg nekeik. Csak az előfizusokkal fogalkoznak mert az fix bevétel, a kártyás meg néhanapján feltölti pár ezerrel aztán majd fél év múlva vesz megint.

2022. dec. 24. 20:58
 12/22 A kérdező kommentje:
11. Ja majd be küldöm a személyim, meg megadom a bankkártya adataim stb te nem vagy magadnàl. Amúgy legyen már neked mindegy én mit csinálok. Barom
2022. dec. 24. 21:26
 13/22 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdés hogy milyen módokon lehet lottózni meg szerinted mi a jobb. Senkit nem érdekel te akkor lottóz úgy ennyi
2022. dec. 24. 21:28
 14/22 anonim ***** válasza:

A szerencsejáték zrt kié? Az államé!

A vodafone kié? Az államé!

Vitya mindent tud rólad anélkül is hogy beküldenéd akármelyik iratodat :D

2022. dec. 24. 21:42
 15/22 anonim ***** válasza:

#3, ha tovább olvasol, és lemész a mobillottóig, akkor UGYANOTT ezt találod:

"A szolgáltatás jelenleg csak havidíjas előfizetéssel vehető igénybe, tehát a vásárlásért utólag - az egyéni hitelkereted erejéig –, havi mobilszámláddal kell fizetned.

A szolgáltatás feltöltőkártyás Ügyfeleinknek jelenleg nem elérhető."

2022. dec. 25. 01:08
 16/22 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#12 szemelyi kell a kartyahoz is

bankartyad (es tobb bankfiokban tobb bankszamlad) akarmenyi lehet

2022. dec. 25. 07:35
 17/22 anonim ***** válasza:

[link]

Tájékoztatás a Vodafone Mobil Lottó szolgáltatásával kapcsolatban

2022.08.30.

Tájékoztatjuk kedves Játékosainkat, hogy a Vodafone az előre fizetett díjú (úgynevezett feltöltőkártyás) mobiltelefon szolgáltatást igénybe vevő ügyfelei számára a Mobil Lottó szolgáltatás használatát 2022. szeptember 1. napjától a továbbiakban nem biztosítja.

Ennek megfelelően a Vodafone érintett ügyfelei a megjelölt időponttól kezdve nem tudják SMS-Lottó szolgáltatásunkat igénybe venni, ezen a csatornán keresztül játékot játékba küldeni, illetve belső egyenlegüket feltölteni.

Köszönjük a megértést!

2022. dec. 25. 07:52
 18/22 A kérdező kommentje:
14. Tudom de most nem kell bele menni minden hülyeségbe mert ezeket én is tudom. Nekem az sms lottó kényelmes kész ennyi. Személyesen is vehetnék lottó de túl kényelmes ember vagyok hogy sorban álljak. Nekem ez kényelmes és kész. Egyébként azóta ilyen szar a Vodafone amióta Orbán megvette ez is egy ok a váltásra. Meg engem ne figyeljen az állam.
2022. dec. 25. 09:13
 19/22 A kérdező kommentje:
Nagy ritkán feladok egy lottót ha nagyon sok a nyeremény, sms ben gyors és kényelmes. Nem vagyok függő hogy ezért fiókot nyissak az oldalukon.
2022. dec. 25. 09:15
 20/22 anonim ***** válasza:

Csinálsz egy szerencsejáték Zrt-s fiókot és ott annyit lottózol amennyit akarsz.

Ott az Okoslottó alkalmazás abban tudsz fogadni SMS-ben. Úgy kell beállítani hogy ne a telefonos egyenlegedről vonja le a pénzt, hanem a szerencsejátékos belső egyenlegedről.

2022. dec. 25. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!