Vírusos lehet a telefonom rendszere?
Van egy Xiaomi redmi 7 telom de a rendszert le cserélte unokaöcsém egy Google Pixel rendszerre így kaptam korlátlan Google Fotó tárhelyet.
Munkahelyemen épp számoltam a teloval aztán kicsit el raktam és újra elő vetem a zsebemből hogy meg nézem hogy számoltam de sajnos csak fekete kép fogadott a számológép alkalmazásra semmit nem tudtam csinálni az alkalmazással csak annyit tudtam csinálni értesítést le tudtam húzni meg vissza meg láttam mennyi az aksi felül a hosszú csíkból, csak egy újraindítás hozta rendbe a telot.
Gondolom GSI (generikus) ROM lesz, azok ilyenek (ezesetben szó szerint arról van szó amit felettem írtak, ergo nem kifejezetten a készülékre készült az oprendszer).
Én is GSIt használok mert a Xiaomi sok eszközére csak azok elérhetőek, enyém is Google Pixel alapú és az is kicsit bugos.
De még mindig jobb mint az MIUI xD
ne használj ilyen szarokat, az a legegyszerűbb és legmegbízhatóbb.
Főleg ha még bankolsz is a gépen, ki tudja, mi lehet ezekben a módosított rendszerekben.
Telefonom rendszerére gondolsz?
Meg másik TPR menü ha jól tudom a nevét az is lelet cserélve, baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!