Vírusos lehet a telefonom rendszere?
Van egy Xiaomi redmi 7 telom de a rendszert le cserélte unokaöcsém egy Google Pixel rendszerre így kaptam korlátlan Google Fotó tárhelyet.
Munkahelyemen épp számoltam a teloval aztán kicsit el raktam és újra elő vetem a zsebemből hogy meg nézem hogy számoltam de sajnos csak fekete kép fogadott a számológép alkalmazásra semmit nem tudtam csinálni az alkalmazással csak annyit tudtam csinálni értesítést le tudtam húzni meg vissza meg láttam mennyi az aksi felül a hosszú csíkból, csak egy újraindítás hozta rendbe a telot.
"a rendszert le cserélte unokaöcsém egy Google Pixel rendszerre"
Rakd vissza a Miui-t a kotyvasztott droid helyett, és szerintem helyreáll, és vegyél 500 forintért 100 GB-os Google drive tárhelyet.
"Vírusos lehet a telefonom?"
a vírus neve: "unokaöcsém"
"korlátlan Google Fotó tárhely"
legalább ez meg van
semmiféle vírus nincs, ez a főzött ROM hibája lesz.
ha egy-egy újraindítás nem fér bele, akkor rakasd vissza unokaöcséddel a miui-t.
Egyébként nem csodálom, hogy le lett cserélve, a miui egy fxs.
8
Hogy hogy rossz?
Mit tudsz róla?
mármint melyik?
a főzött rom azért hibás, mert egy hobbifejlesztő rakta össze és nem kifejezetten arra a készülékre való...
a miui meg...használható, de élvezhetőnek semmiképp nem mondanám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!