Samsung Galaxy S22+ vagy Iphone 13?
Attól függ neked mire kell a telefon és mire szeretnéd használni. Először azt döntsd el, hogy android, vagy ios kell. Manapság nincsenek akkora különbségek a két op rendszer között és árakban sem annyira, úgyhogy milyen telefont használsz most? Miért szertnel telefont cserélni? A Samsung is jó telefon (az általad említett modell) de én csalódtam kb 7 éve az androidban, mert osszeomlott a rendszer azóta csak iphonet használok.
Soha semmilyen komoly problémám nem volt IPhone 7-esem kibírt 6 évet ennyi ideig használtam szinte gondtalanul, már kellett egy csere, úgyhogy most iPhone 14-et használok, nagyon elegedett vagyok. A 13 is bőven jó választás, brutaljó telefonok ezek. Én az iPhone 13-ra szavazok , nagyon a hét ti fogod te is!
Hát az S22+ egy magasabb szintre pozícionált telefont mint a sima iPhone 13 elviekben.
Én anno a sima S22 és az iPhone 13 között tipródtam, akkor az S22 drágább volt valamivel és az iPhone 13 mellett döntöttem. S22+ és iPhone 13 esetében háááát, lehet hogy nem így döntöttem volna (vagy maximum azért, mert az iPhone 13 kisebb, én meg S22+ méretű telefont annyira nem szeretnék).
Mire használnád elsősorban?
A lényeges különbségek:
- Az S22-nek van telefotó kamerája is.
- Az S22 kijelzője 120 Hz-et tud, a másik csak 60-at.
- Az S22 nagyobb kijelzős, döntsd el, hogy ez neked pozitívum, vagy negatívum.
- Az S22 üzemidő tesztekben jobb mint az iPhone 13, de nem mondanám kevésnek egyiknek sem az üzemidejét.
- Az iPhone 13 erősebb SoC-al rendelkezik, bár ez ezen a szinten lehet, hogy tök mindegy.
- Az iPhone 13 esetén csak FaceId van, az S22+-nál pedig az igazán biztonságos megoldás az ujjlenyomatos autentikáció, de van 2D-s arcfelismerő is.
- Ha szoktál "nem teljesen legális" szoftvereket is használni a telefonon, akkor az iPhone 13 kiesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!