Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S22+ vagy...

Samsung Galaxy S22+ vagy Iphone 13?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb szerintetek, melyiket éri meg jobban megvenni? Nagyjából egy árban vannak.

2022. dec. 20. 11:50
 1/9 anonim ***** válasza:
37%
Iphone
2022. dec. 20. 11:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ neked mire kell a telefon és mire szeretnéd használni. Először azt döntsd el, hogy android, vagy ios kell. Manapság nincsenek akkora különbségek a két op rendszer között és árakban sem annyira, úgyhogy milyen telefont használsz most? Miért szertnel telefont cserélni? A Samsung is jó telefon (az általad említett modell) de én csalódtam kb 7 éve az androidban, mert osszeomlott a rendszer azóta csak iphonet használok.

Soha semmilyen komoly problémám nem volt IPhone 7-esem kibírt 6 évet ennyi ideig használtam szinte gondtalanul, már kellett egy csere, úgyhogy most iPhone 14-et használok, nagyon elegedett vagyok. A 13 is bőven jó választás, brutaljó telefonok ezek. Én az iPhone 13-ra szavazok , nagyon a hét ti fogod te is!

2022. dec. 20. 11:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Leginkább egyik sem, de ha csak ebből a kettőből választhatnék, akkor mégis az iPhone. A Samsung telefonokkal mostanában folyamatosan megszopom, mert vagy a SIM csatlakozó része romlik el, vagy az aksi szarik be, vagy bármi más. Többségnél még garanciális időn belül, de kezd elegem lenni a márkából.
2022. dec. 20. 12:37
 4/9 Morzsi007 ***** válasza:
60%
Igen, el kell dönteni, melyik rendszert szeretnéd. Ha mindegy, akkor én is az iphone-t javasolnám, csak azért, mert én is ezt használom, nem is volt androidom soha. 🥹
2022. dec. 20. 13:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát az S22+ egy magasabb szintre pozícionált telefont mint a sima iPhone 13 elviekben.

Én anno a sima S22 és az iPhone 13 között tipródtam, akkor az S22 drágább volt valamivel és az iPhone 13 mellett döntöttem. S22+ és iPhone 13 esetében háááát, lehet hogy nem így döntöttem volna (vagy maximum azért, mert az iPhone 13 kisebb, én meg S22+ méretű telefont annyira nem szeretnék).

Mire használnád elsősorban?

A lényeges különbségek:

- Az S22-nek van telefotó kamerája is.

- Az S22 kijelzője 120 Hz-et tud, a másik csak 60-at.

- Az S22 nagyobb kijelzős, döntsd el, hogy ez neked pozitívum, vagy negatívum.

- Az S22 üzemidő tesztekben jobb mint az iPhone 13, de nem mondanám kevésnek egyiknek sem az üzemidejét.

- Az iPhone 13 erősebb SoC-al rendelkezik, bár ez ezen a szinten lehet, hogy tök mindegy.

- Az iPhone 13 esetén csak FaceId van, az S22+-nál pedig az igazán biztonságos megoldás az ujjlenyomatos autentikáció, de van 2D-s arcfelismerő is.

- Ha szoktál "nem teljesen legális" szoftvereket is használni a telefonon, akkor az iPhone 13 kiesik.

2022. dec. 20. 13:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Samsung
2022. dec. 20. 15:45
 7/9 anonim ***** válasza:
65%
Alapvetően még soha sem csalódtam a Samsungban de Appleben már igen, ezért a Samsungot mondanám. DE! Ha nem egy exynos processzor lenne az S22+-ban, akkor egyből azt ajánlanám, de így meggondolandó. Az Iphone 13-ban egy jobb processzor van, ami nem is melegszik úgy. Persze mindkettő nagyon erős, ezért nem éreznél számottevő különbséget csak 4-5 év múlva. A 13 főkamerája talán egy nagyon minimálisan jobb képeket és videókat készít(éjszaka inkább), de nincs rajta optikai zoom kamera, ami egy elég nagy hiányosság ha valaki szeret zoomolni. Az Iphoneban nincs ujjlenyomat olvasó. A Samsungban viszont 3D arcfelismerés nincs(2D van). A Samsungban van viszont egyedül a piacon szónikus ujjlenyomat olvasó, ami viszont praktikusabb (szerintem), gyorsabb és biztonságosabb a Face ID nál. A Samsung kijelzője szebb és magasabb a képfrissítése. Az Iphoneban nincs always on display. Üzemidőben hasonlóan jó mindkettő. A Samsung operációs rendszere az android alapú, One UI. Biztonságos és stabil rendszer úgy mint az IOS. Nagy előnye(bizonyos értelemben hátránya is) hogy sokkal több funkció és testre szabhstóság található benne mint az IOS-ben vagy akár a sima Androidban. Persze így sokkal könnyebb elveszni a beállítások között. Ez annyit jelent, hogy a buta ember sokkal könnyebben tud használni egy Iphonet. Felhasználóbarátabb a rendszere. Egyébként jóval kevesebb alkalmazás van IOS-re, de ami van az általában jó. Még annyit megemlítenék, hogy bár az Apple ökoszisztéma nagyon jó, de ezt csak akkor tudod kihasználni, ha több Apple eszközöd is van. Elég zárt rendszer, ezért sokkal rosszabb az átjárhatóság más készülékekkel, mint mondjuk a Samsung. Ezen a lightning csatlakozó is ront. Ezeket mérlegeld vásárlás előtt.
2022. dec. 20. 16:21
 8/9 anonim ***** válasza:
43%
samsung.
2022. dec. 20. 19:11
 9/9 anonim ***** válasza:
39%
Samsung
2022. dec. 20. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!