Melyiket éri meg jobban megvenni? iPhone XR vagy Samsung Galaxy A52s 5G?
A 2 telefont össze se lehet hasonlítani: évjárat, hardver, szoftver - mindenben különböznek, és főleg rendszertől is függ a dolog, hogy Neked melyik jön be jobban!
Ha Androidot akarsz, akkor egyértelmű a dolog, az A52s amúgyis a legnépszerűbb telefonok egyike, önmagában is nagyon szuper, és ár-érték arányban is brutálisan jó!
Ha viszont az iOS jobban bejön, akkor se az XR, inkább 11 az ajánlott legrégebbi, vagy kompaktabb méretben és olcsóbban SE 2022 !
Nem mint ha egy Snapdragon valaha is megdöccenne... 😄
Exynos, MTK, és hasonlók sokkal inkább!
Nem igazán értelmezhető szerintem ez a kérdés.
Az XR csak használt lehet és itt ugye a telefon állapota és az ára sem mindegy. Lehet baromi jó vétel is és rossz is.
Látatlanban én iPhone tulajként is az A52s-t venném. Az XR már egy eléggé régi telefon.
xr-t nem vennék
amikor megjelent már akkor sem gondoltam rá hogy megkéne venni mert szerintem elég gyenge lett már az akkori árhoz képest ami annno 300 volt kb
a52s-t vennék inkább mert az jobb
itthon apámank a52-t vettem azis müködik amire használja de tudom hogy az S jobb valamivel de neki ez nem volt szempont szóval sporoltam 25 ezret ami amúgysem érdekelt volna de ez lényegtelen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!