Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen szoftveres gondok...

Milyen szoftveres gondok vannak a Xiaomival?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom itt a gyakorin, hogy a Xiaomi egy hulladék szoftveresen. Mire gondoltok ezzel? Egyik ismerősömnek xiaomi van (talán egy redmi note 10 pro vagy valami hasonló) és neki nincs semmi gond vele.

2022. dec. 18. 22:38
1 2
 1/16 anonim válasza:
47%
Minimalista minden rajta. Gagyi megoldások.
2022. dec. 18. 22:49
 2/16 anonim válasza:
90%
Nekem pl. a kamerám szórakozik néha. Belépek és fekete a kamera kép. Van olyan, hogy 3-4x ki kell lépjek és vissza mire bejön... Nagyon idegesítő. Pláne mikor gyorsan akarsz valamit lefényképezni.
2022. dec. 18. 22:52
 3/16 anonim ***** válasza:
47%
Megszokás kérdése, nekem xiaomi után a samsung kezelhetetlen volt, meg nahyon zárt, visza tértem miui ra
2022. dec. 18. 22:57
 4/16 anonim ***** válasza:
48%

Sajnos tömeggyártmány, ugyanolyan hardvert eladnak 5 modelként, vsak a külső más. Sok telefon alapból gyárihibàs, vagy szoftveresen döglik meg hamar.

Én nem vennék Xiaomit semmiképp. Inkább Samsung, Huawei, OnePlus, iPhone, stb

2022. dec. 18. 23:15
 5/16 anonim ***** válasza:
39%

Xiaomi Redmi Note 8 pro-m van pár éve.

Az elején kigyomláltam belőle szinte mindent, ami Xiaomi fejlesztés.

Így maradt egy nagyjából stock andoidom, amire lehetett építkezni.

Ami megmaradt az az akksi managment. Ezt sajna mindennél le kell tiltani amit nem akarsz, hogy bezáródjon. Nem is értem, hogy minek ez bele 6 gb ram mellett. Meg nekem valamiért 1 órával korábban ébreszt, mint amire be van állítva. Emellett ha jól tudom, akkor a bluetooth és a 5 ghz-s wifi sem barátok. Sokan panaszkodnak rá, hogy nem megy nekik együtt a 2. Én nem használok bluetooth-t így megerősíteni nem tudom.

Ezeken kívül szerintem megérte az árát. Ma sem döntenék másként.

Azóta vettem ajándékba családtagnak egy note 10 pro-t. Ő nem panaszkodik semmilyen problémára. Persze az alap dolgokat ott is megcsináltam. Valószínűleg ezért nincs gond.

2022. dec. 18. 23:21
 6/16 anonim ***** válasza:
39%
Nekem korábban volt egy xiaomi telefonom, nagyon meg voltam elégedve, 3 év használat után kezdett belassulni, és gyorsabban merülni. Majdnem 4 évig használtam. Nekem a Samsunggal volt borzasztó rossz tapasztalatom, és sok ismerősömnek is, pedig azt itt dicsérni szokták. Nem jelent semmit.
2022. dec. 18. 23:24
 7/16 A kérdező kommentje:
Akkor ha jól értem, sok idegesítő apróság van. Mondjuk én nem váltanék vissza Samsung rendszerről úgy sem, de azért kíváncsi voltam hogy mi is itt a gond. Amúgy nekem valaki azt mondta hogy néha így random újra szokott indulni a xiaomi. Gondolom akkor annak is van igazságalapja.
2022. dec. 18. 23:28
 8/16 anonim ***** válasza:
26%
Akiknek bajuk volt vele azok általában (legalábbis az én ismerősi körömben így volt) belépőszintű modelleket használtak. Aztán meg mondták hogy mekkora szar hogy ez meg az szaggat, fagyogat nem működik, szoftveres bajok vannak.
2022. dec. 18. 23:51
 9/16 anonim ***** válasza:
70%
Az enyém soha nem indult újra magától, és soha nem fagyott le.
2022. dec. 18. 23:55
 10/16 anonim ***** válasza:
75%
Az én Xiaomi-m 3 éves és soha semmi szoftveres baja nem volt. Szeretem is MIUI-t.
2022. dec. 19. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!