Melyik telefon vegyem meg Samsung A52s 5G vagy A53 5G nem az árát nézem hanem hogy sokáig telefon maradjon?
Igen szoftver frissítésre gondolok, de megnyugtatlak, nekem megjelenés óta van meg a telefon, egyszer sem csinálta, viszont 2 munkatársam mutatta ezt, hogy nekik igen, az egyiknek a frissítés után abba maradt.
Nekem android 13 ui 5 van már rajta pár hete.
Nyomj a frissítésre.
Egyébként ha felraktad tölteni csinálta bármikor is? ha nem, nem is fogja.
Akkor csinálja ha előbb a teloba dugod a kábelt és aztán a konnektorba az adaptert.
"Melyik telefon vegyem meg"
"Kb 4 hetes a telóm."
Na mindegy, de a lényeg a lényeg, hogy az OneUI 5-ben már nincs ez a hiba. A napokban jelent meg az A52S-re, én is frissítettem, és tök jó.
#11 csak kikapcsolt állapotban töltöm,bekapcsoltan nem szoktam.
#12 igen azért tettem fel igy a kérdést mert van egy 4 hetes telóm és szükségem van egy másikra is viszont ezeket a hibákat már a megvásárlás után olvastam.
#13:
Értem. Nos, még mindig az A52S5G mellett állok, mert ár érték arányban sokkal jobb mint az A53.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!