Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek max...

Milyen telefont vegyek max 130.000 Ft-ig?

Figyelt kérdés

Ami számomra fontos lenne:

- Fotózásban legyen erős

- Legyen rajta értesítési LED (ez manapság nagyon ritka, de nekem annál fontosabb lenne)

- Legyen benne rejtett mappa funkció egyes képeknek (ez talán már alap, nem tudom)

- Amoled kijelző

- Minél nagyobb tárhely + RAM, illetve bővíthetőség nem hátrány.

Előre is köszi a válaszokat!

2022. dec. 14. 08:41
 1/7 anonim ***** válasza:
20%
a samsung amoled de az nem erős egyik szempontból sem
2022. dec. 14. 08:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Galaxy A52s.

Értesítési led nincs, de van always on display (+ olyan app, amivel értesítési ledet lehet imitálni). A többi követelménynek megfelel.

Vagy Xperia 10 IV (abban van led), de az 150k-ról indul és a kamera se olyan jó, mint a Galaxy-ban.

2022. dec. 14. 09:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a ból 33 vagy esetleg 52s ezek jók ilyen áron.
2022. dec. 14. 11:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az A52s eg ynagyon jól eltalált telefon, évekig jó lesz.
2022. dec. 14. 11:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem s20 van értesítest ahogy írtak always on lehet allitani, plusz play aruhazban van sok ilyen alkalmazas. S20 ba van ami bővithető, s21 en nincs bővítesi lehetőség.
2022. dec. 14. 20:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Kicsivel ez alatt, 120-130 ezer között kezdődik a Samsung Galaxy A52s 5G, de szerintem egészen 150 ezer alatt a létező legjobb telefon, bár az igényeidnek nem teljesen felel meg, legalábbis értesítő led nincs rajta, mappát viszont szerintem minden telefonon külön tudsz zárolni, csak alapból nincs beállítva!

Amoled kijelzős telefonokon eleve nincs értesítő led, mert ott részletesebb infókkal maga a kijelző értesít (AOD), de ha mindenképp ragaszkodsz hozzá, akkor csak IPS kijelző jöhet számításba (vagy TFT, de az nagyon elavult), de már azokból is nagyon nehéz találni - hiába nincs AOD, a gyártók valamiért most már az értesítő ledet is kihagyják belőlük!

Az egyetlen értesítő ledes, amit most találtam: Xiaomi Mi 10T Lite, és egész jónak tűnik!

2022. dec. 15. 18:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2022. dec. 15. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!