Melyik a legjobb nyomógombos telefon jelenleg, amin lehet játszani, és 4g képes?
11
Ami azt illeti vannak 3D-s telefonos Java játékok is. Nem valami jók, de vannak. Viszont vannak kidolgozott 2D-sek.
Konkrét videósorozatom van régi telefonos játékokról, némelyik egész jó.
Vizuálisan itt meg is lehet nézni őket (jelenleg készül a 8. rész): https://www.youtube.com/watch?v=MYycccglKSo
Amire szükséged van, kérdező: egy olyan telefon, ami Java játék támogató (az új nyomogombosak általában nem), és lehetőleg 240x320 a képernyő felbontása (mert arra van a legtöbb játék). A második opció a 352x416 lenne, de akkor a választék is kisebb.
(Nem kell az én gyűjtésemre hagyatkozni, mert én általában a szebb felbontást és az emulátoros irányítást tartottam szem előtt. dedomil.net-en szépen lehet felbontás szerint keresni)
A példa kedvéért a jobbak:
alien_quarantine
apotheosize
assassin_s_creed részek
avp_requiem
california_gold_rush
cowboys_and_aliens
crash_bandicoot_mutant_island
darkest_fear 1-2-3
gish
heroes_lore_wind_of_soltia
how_to_train_your_dragon
jurassic_park
lost_planet_2
predator_the_duel
the_spiderwick_chronicles
Asphalt, Need for speed, meg konkrétan minden van, csak ugye retro pixeles verzióban.
De az új 4g-s nyomógombos telefonok, már nem futtatják a java játékokat, de ha lelni kivételt, akkor annak nagyon örülnék. :)
eddig caterpillar fan voltam, nem tudom ők nyomógombos szegmensben gyártanak e olyan telefont, amelyik kompatibilis a java appokkal.
Az Asphalt lehet hogy Neked “nem nagy szám”, de nem is szimpátiára megy, és a telefonoknak viszont hardveresen annál több!
Mondjuk például a Nokia 800 Tough Dual se a legjobb, de ilyen feltételekkel jobb a többinél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!