Melyik a legjobb nyomógombos telefon jelenleg, amin lehet játszani, és 4g képes?
Azért az se mindegy, hogy milyen játékra gondolsz...
Ez pl egy 1000 éves Javás nyomógomboson is elmegy:
Milyen játékokra gondoltál?
Sorolj fel néhányat, amivel játszani szeretnél, így könnyebben tudunk válaszolni.
Meg azért az se mindegy, hogy a játékoknak a mikori verziójával akar játszani.
A 290 MB RAM-os Samsung Galaxy Y Hello Kitty-s telefonomon a Fruit Ninja pl ment. Persze nem a mostani verzió, hanem a 2012 körüli.
#2 vagyok.
Visszavonom a válaszom, most néztem utána a telefonnak, és tényleg eléggé kuka hardvere van. Android 4, 4gb tárhely, MT proci, 512mb ram. Lehet nem laggolná szét magát a telefon, de asszem Android 4-re már nincs Google Play Store.
Nem nagy játékokra.
pl: rallys,talán asphalt vagy valami hasonló, mortal kombat talán, tetris, szóval nem olyan nagy szám játékokra gondoltam.
Ilyet kb nem kapsz.
Nyomógombos telefonban sosem lesz olyan hardver, meg kijelző, hogy élvezetes legyen a játék. Egyszerűen nem erre való. Akik ismerkednek az okostelefonnal, Androiddal, azoknak jók ezek, de komolyabb használtara alkalmatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!