Miért van ilyen igénytelen dizájnú a mai telefonok kamerája?
Figyelt kérdés
Ma voltunk a Media Markt-ban, mert kellett egy termék, na és ha már ott voltunk, akkor gondoltuk megnézzük milyen telefonok vannak mostanság... És én elképedtem... Olyan telefonok vannak, jó kinézetre ugyan olyanok, mindegyiknek van egy kamera kivágása és kész, de a telefonok hátulja nagyon igénytelen, a kamera maga, az elrendezése. Én csodálkozom, hogy ezeket hogy veszik meg... Gondolom azért ilyen a kamerájuk mert a gyártónak már nincsen jobb ötlete.2022. dec. 3. 13:25
11/15 anonim válasza:
Olyan a kinézete, amilyet a műszaki igények megkövetelnek. Milyen legyen mégis? Rakják tele felesleges, ezüst színűre fújt műanyag díszítőgyűrűvel és írjanak rá minden felesleges marketinges parasztvakítást? Pl: hogy, High Density Polycarbonate Optical Lens Powered by Leica & Zeiss & SONY
12/15 A kérdező kommentje:
De azért lehet igényesen is oda rakni azt a kamerát, az irtó ronda ha van 2 indukciós főzőlap a telefon hátulján 😂
2022. dec. 3. 19:49
13/15 anonim válasza:
14/15 anonim válasza:
Erről a 2 indukciós főzőlapról beszéltél? 🤣
15/15 A kérdező kommentje:
13-as az még normális de vannak ezek az indukciós főzőlapok is 😂
2022. dec. 3. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!