Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ezek közül melyik a legvagánya...

Ezek közül melyik a legvagányabb telefon?

Figyelt kérdés
Melyikre mondanád leginkább hogy fú de király? Melyik néz ki a legjobban? Melyik a legkülönlegesebb? Nem szeretnék telefont venni, csak szimplán érdekel hogy mit gondoltok. Szerintem a Sony Xperia Pro-I, aztán az S22 Ultra a legvagányabb. Az Iphone 14 Pro pedig a 3.😁
2022. nov. 30. 22:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%

#7 vagyok. Nem vagyok gamer, és nem emeltem ki, csak mellékesen megjegyeztem, hogy miért olyan ez a telefon, amilyen!

Az ilyen kérdést meg nem lehet mindig felhasználással hárítani, és mivel a kérdező nem adott meg támpontokat, így valószínűleg ÁLTALÁNOSAN kérdezi, hogy összeségében melyik a legjobb!

Ha már “vagány”, akkor kinézetre, legalábbis a hátlapon az Asus és a Nothing Phone mindenképp azok, de ez mellé az Asus-nál ott van az is, hogy hardveres tudásban abszolút a csúcstelefon, ráadásul ilyen hardver mellé most még az üzemidőt sem bízták a véletlenre!

2022. dec. 2. 10:33
 12/14 anonim ***** válasza:

És most te ezt miért is vetted támadásnak?

Semmi rosszat nem írtam rád.

2022. dec. 2. 12:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Bocsi, de nem vettem támadásnak, csak egyszerűen reagáltam a válaszodra!
2022. dec. 2. 16:38
 14/14 NTBS ***** válasza:
50%
Az Apple.
2022. dec. 5. 06:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!