Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy Xiaomi flagship telefon...

Egy Xiaomi flagship telefon felveszi a versenyt a Samsung S szériával?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 22:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
61%
Nem
tegnapelőtt 22:31
 2/16 anonim ***** válasza:
64%

Xiaomi hardveresen nagyon jó, viszont szoftveresen nincs azon a szinten mint egy samsung OneUI.

Nekem MIUI korszakban volt xiaomi flagshipem, nem volt "game breaking" szoftveres hibája, de sok pici apróság.(Már kevésbé emlékszem rá de pl. bizonyos apban villódzott egy fél mp-re, néha animáció volt kicsit darabos, ilyen szösznyi apró idegesítő dolgok)

Én inkább samsungot vennék.

tegnapelőtt 22:40
 3/16 anonim ***** válasza:
60%

Én alapvetően mindig is a Samsung felé hajlottam, de azért el kell ismerni, hogy eléggé kezdenek beletespedni ők is a jóba. Pl. a most megjelent S25-ös alap szériában ugyanaz a kamera szett van, mint az S24-ben... amiben ugyanaz volt mint az S23-ban, ami az S22-ét kapta. :)

Szóval szerintem abszolút felveszi is a Xiaomi a versenyt, főleg ebben a felsőbb kategóriában, ahol nincsenek meg az olcsóbb telefonjaik idegesítő b..romságai (beépített reklámok). Azonban én a szívem szerint most is a kettő közül inkább a Samsungot választanám. Az Ultra egy remek telefon, a sima S széria pedig nem fejlődik bizonyos dolgokban, azonban gyakorlatilag így is az utolsó valamirevaló kompakt méretű droidos telefon.

tegnap 00:06
 4/16 anonim ***** válasza:
80%

Xiaomi miui

Samsung oneui.

Xiaomi szivja le a RAM-t, mert MIUI.

Ezért is Samsungot vennék.

tegnap 01:08
 5/16 anonim ***** válasza:
Érdekes, nekem a MIUI semmivel nem szívja jobban a ramot, mint a ONEUI. kb. 5 perc volt beállítani
tegnap 03:32
 6/16 anonim ***** válasza:
Na erre kiváncsi vagyok, hogy állitottad be.
tegnap 04:00
 7/16 anonim ***** válasza:
81%
Én is Samsungot vennék Xiaomi helyett.
tegnap 04:11
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

"Na erre kiváncsi vagyok, hogy állitottad be"

12 gigából 9 szinte mindig szabad. Végig mentem a beállításokon és értelem szerűen módosítottam, amit nem találtam megfelelőnek. Az összes alkalmazást is testreszabtam, hogy mennyit lógjon az akksin, neten. Állítottam be rendszer szintű Adguard dns-t. Aki életképtelen és nem képes utána járni a dolgoknak, azzal én sem fogok vesződni. Oldjátok meg

tegnap 04:31
 9/16 A kérdező kommentje:
De árérték arányban akkor is jobban megéri egy Xiaomi nem?
tegnap 04:44
 10/16 anonim ***** válasza:

Ár érték arány? Ha neked 200 ezernél kezdödik, akkor igen. Addig a Samsung vezetö. 200ezernél egyforma "kezd" lenni.

Teszteket olvasd, ne a véleményeket.

tegnap 05:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!