Bánta e már meg valaki itt egy telefon megvásárlását?
Figyelt kérdés
Kivel történt már olyan, hogy nem azt a telefont kapta mint amit rendelt(vagyis azt kapta, de valójában a felét sem tudta mint amit leírtak a weboldalon)? Vagy két telefon közül a gyengébbet vette, de utólag már mégis az erősebbet akarta volna? Vagy esetleg csak simán egy műszaki hulladékot küldtek?
2022. nov. 30. 21:18
1/10 anonim válasza:
Hiteles oldalról rendelj mint pl: media markt vagy emag ezeknél ha neten rendeled van 14 napod elállni igy ha gyengébb a telefon mint amire számitottál akkor van lehetős visszalépni a vásárlástól. Habár múlt hónapban rendeltem az emagról telót és arra lettem figyelmes hogy elét gyorsan merül a telefon. De visszaküldtem és visszaadták a teljes vételárat.
2022. nov. 30. 21:45
2/10 anonim válasza:
Sosem fordult még elő, mivel a kiszemelt telefonról mindig olvasok teszteket, és ha lehet, üzletben ki ids próbálom.
2022. nov. 30. 21:58
3/10 anonim válasza:
Egy kevésbé ismert márka, új modelljét (strapateló) vettem. A mobilarénás teszt alapján jónak tűnt, a gyakorlatban egy ipari hulladék volt. 1 évig küzdöttem vele, ebből 3 hónapot a szervizben töltött.
Mindig megbízható boltból vásárolok, így ilyen még soha nem volt, hogy mást vagy hibás terméket kaptam.
2022. nov. 30. 22:08
4/10 anonim válasza:
Normális helyről kell venni, nem az árukeresőn legolcsóbbtól és akkor azt kapod, amit rendeltél.
2022. nov. 30. 22:14
5/10 A kérdező kommentje:
2. Szerencsére még velem sem történt meg. Mindig Samsungot veszek és még nem csalódtam. Azért nem S szériáról van szó, de amit küldtek, mindig megfelelt a leírtaknak. Jó, nagyon régen vettem egy Windows telefont. Na az olyan rossz volt hogy sajnáltam kidobni végül. Néha kinyitom az alsó fiókot amiben az a telefon van és csak mosolygok magamban. Utólag vicces de akkor sok bosszúságot okozott. Az ismerősöm vett egyébként valamilyen hitvány telefont nemrég (nagyon olcsón) amit egyből megbánt. Onnan jutott eszembe hogy mással is szokott e történni ilyen(vagy történt e).
2022. nov. 30. 22:16
6/10 anonim válasza:
Velem igen egy ZTE Blade 2 telefont és egy Windows telefont ez utóbbi a munkahelyi telefonom volt .amit megvehetünk .
Ezen kívül az összes telefonom megfelelt nekem .
2022. dec. 1. 05:45
7/10 anonim válasza:
Nekem is volt Windows-os telóm, egy Lumia 735. Szerintem a maga módján elég jó kis készülék volt. Az oprendszer eléggé fejletlen volt, ahogy az alkalmazások is, de idővel biztos kiforrt volna. Az akkori Windows Phone 8.1 ("Denim") úgy száguldott az 512 MB-1 GB RAM-mal szerelt készülékeken, mint manapság egy Android egy komolyabb 8 magos, 4 GB-os modellen.
2022. dec. 1. 12:38
8/10 Morzsi007 válasza:
Anno látatlanban rendeltem egy iphon 6 Plus-t. Ez volt az első nagy iphone, üzletekben sem volt még kiállítva. Mikor megérkezett csak néztem, hogy mekkora a kijelzője. Böngészni, játszani jó volt, az aksi is jobban bírta, mint a kisebb modellek, de mikor rajt volt a tok és zsebre tettem a képcsőn alig tudtam lemenni, annyira feszült, leülni nem lehetett miközben zsebben volt. 14. Nap visszavittem és rendeltem egy sima 6-ost. Mai napig használatban van a családban. Mindig mondom, ha lehet ilyen eszközöket online kell rendelni, mert így van lehetőség visszaküldeni, ha nem tetszik.
2022. dec. 1. 13:41
9/10 anonim válasza:
Csakis a Samu!:) Soha nem bántam meg, mert előtte végig nézek minden videót, minden tesztet, ami csak a neten létezik információ, mindent alaposan áttanulmányozok a kiszemelt Samuról, és csak utána veszem meg.:) Egyetlen egyszer fordult elő, hogy elment az eszem, és vettem egy Ip.8-t. Délután megérkezett, el voltam vele egy darabig, majd másnap délelőtt már a postán volt, vitte is az első érdeklődő.:) Na, azt nagyon megbántam, de alig vesztettem rajta, mert még frissiben eladtam. Úgyhogy csakis Samu, imádom őket. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.