Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 65 éves anyukámnak milyen...

65 éves anyukámnak milyen telefont ajánlotok 80-100 ezer forint között?

Figyelt kérdés

Soha nem volt még értelmes telefonja, mindig a család leselejtezett szarjait kapta meg. Jelenleg egy Galaxy S4-et használ ami lassan 9 éves, és már rohadt lassú.

Szeret videókat nézni yt-on, napi szinten fb, fényképezgetni állatokat vagy virágokat.

Legyen nagy kijelzője mert elég rossz már a szeme.

2022. nov. 28. 20:59
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
LTE Táblagép?
2022. nov. 28. 21:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Ha táblagép kellene, akkor táblagépről tettem volna fel a kérdést 😊
2022. nov. 28. 21:19
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Én ilyet vennék magamnak ha most kéne vennem: Samsung Galaxy A13 szerintem egy átlag felhasználónak bőven elég és a te általad említett paramétereknek is megfelel. Jah és én még Samsung teloba nem csalódtam. Kb 7 év alatt 2.kat használom. Az elsővel is csak az volt a bajom, amire kell nekem telo kevés volt a 16Gb. Amúgy nem cseréltem volna le.
2022. nov. 28. 21:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hardverapróról egy garanciális Samsung A52/A53. Van A52, A52 5G és A52s 5G is + A53 5G, gsmarena.com-on össze tudod őket hasonlítani

.

2022. nov. 28. 21:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Vegyél egy Samsungot ennyiért. Minimum 4 év szoftveres támogatás van rájuk és megbízhatóak. Szép kijelző, átlagnál jobb hangszórók. Sokáig tudná szolgálni őt.
2022. nov. 28. 22:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Vegyél samsungot.néz szét az amazon.de
2022. nov. 29. 06:18
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Használt piacon találtam egy A53 5G-t, 100-ért. Elvileg csak kibontották a dobozát, nem volt használva újnak mondható. Megbízható eladó árulja.

Szerintem az jó ár érte.

A13-at is néztem, de szinte csak rosszat olvastam róla főleg a TFT kijelző és a gyenge hardver miatt.

Úgyhogy az kilőve (köszi az ajánlást privátan, de így tárgytalan).

2022. nov. 30. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!