Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom átállítani a...

Hogyan tudom átállítani a telefonom hangminőségét?

Figyelt kérdés
Xiaomi (mi 9T Pro) telefonom van, és be szeretném állítni rajta, hogy jobb minőségű legyen a hangátvitel bluetooth-on keresztül. Meg is találtam az ehhez szükséges fejlesztői beállításokat (bitráta, kHz és kodekbeállítások), de nem tudom átállítom őket, mert maguktól visszaállnak az eredeti állapotukba. Tudtok segíteni?

2022. nov. 25. 15:56
 1/7 anonim ***** válasza:
támotja az az eszköz is a beállításokat amin lejátszanád a hangot?
2022. nov. 25. 16:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Yap, lehet hogy az oprendszer már támogatná, de a hardver még nem képes rá. Csodát a fejlesztői beállításokban sem lehet tenni.
2022. nov. 25. 17:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Root nélkül nem is fog változni. Ahoz, hogy atallitsd rootolni kell a készüléket
2022. nov. 25. 18:30
 4/7 anonim ***** válasza:
#3 Root, wooow yay... Az még a hardverek képességein nem segít, trololololibusz.
2022. nov. 25. 18:42
 5/7 A kérdező kommentje:

#1 A fülesem nem volt összekapcsolva a telóval, amikor ezeket a beállításokat el akartam végezni. Szóval még ha az nem is támogatná ezeket a beállításokat, akkor is kétlem, hogy emiatt nem lehetett ezeket beállítani.

#2 De ha a hardver nem képes rá, akkor miért vannak ott opcióként ezek a funkciók a menüben?

2022. nov. 26. 02:09
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 Azért, mert az újabb példányok valószínűleg támogatják, és fejlesztői oldalról vszeg benne maradhatott egy ilyen bug. Amit nem bír el a telefonodba szerelt bt chip, azt szvsz nem fogod tudni beállítani.
2022. nov. 26. 04:24
 7/7 A kérdező kommentje:
#6 De a telefonom elvileg támogatja az aptx hd-t is.
2022. dec. 7. 03:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!