Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehet e Iphone-hoz csatlakozni...

Lehet e Iphone-hoz csatlakozni más márkájú bloototh headsetet?

Figyelt kérdés

Ha teszem azt van egy sony fülesem például. Vagy ki lehet e tenni a telefon képét egy lg tévére? Át lehet e küldeni a telefonra adatokat pl egy samsungról?

Igazából samsung felhasználó vagyok és nagyon megszoktam már. Szeretem is, viszont nagyon megtetszett egy iphone készülék és lehet hogy váltanék, de nem sokat tudok az IOS ilyen olyan dolgairól. Hogy mennyi szabadságot ad egy androidhoz képest. Ha valaki a kicsit jobban benne van, vagy több éve apple felhasználó, egy kis plus infó is jöhet a kérdéseken kívül pl hogy lehet e zenét letölteni, van e az iphoneban jegyzet, ilyesmi. Minden érdekel.

2022. nov. 23. 00:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Féltem igazából a több ezer képet videót, több száz zenét jegyzetet ami a telefonomon most rajta van"

Az iCloud ugyanolyan biztonságos, mint a Google Drive. A cuccaidat egy az egyben át tudod vinni a régi telóról, de előtte úgyis csinálsz róluk biztonsági mentést.

2022. nov. 29. 14:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!