Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jók a OnePlus telefonok?

Jók a OnePlus telefonok?

Figyelt kérdés

Pl ez:

[link]

De van még a oneplus 9 pro, az majd' 80 ezerrel olcsóbb és alig tud kevesebbet (első ránézésre) mint a 10.

Megérné ez a telefon? Egyáltalán jók a one plus-ok?

Ilyen árban van jobb?

2022. nov. 20. 20:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Meséld ár, mi az hogy flagship killer? Érted egyáltalán a szót? "

Na, akkor elmesélem neked, ha már ilyen kedves, kioktatást és személyeskedést mellőzve megkérdél rá (irónia és gúnytól csöpögő szarkazmus).

A flagship killert olyan telefonokra szokták mondani, amik összeségében a képességeiben kb. ott vannak, mint a hagyományosan csúcsszériák aktuális készülékei (az aktuális iPhone, az aktuális Samsung S, az aktuális Pixel, stb.), de azoknál kedvezőbb az ára.

Remélem most már kielégítettem olthatatlan tudásszomjadat és legközelebb ha nem tudsz valamit, akkor nem olyan stílusban kérdezel, amiért élőben szájba b..szna minden normális ember. :)

2022. nov. 22. 00:06
 12/12 anonim ***** válasza:
Végül megvetted valamelyiket? Én ma rendeltem meg a sima 9-et amely most már 170k-ért megvásárolható, nagyon kíváncsi vagyok rá, középkategóriásként megkapta a snapdragon 888-at ami a középkategóriában szerintem nagyon jó és ennyiért szerintem jó vétel.
2022. dec. 15. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!